p-ter Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 nie wiem jak zmienić z mp3 albo wave na midi są jakieś programy, pomóżcie... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 http://www.google.pl/search?q=mp3+to+midi&...lient=firefox-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zamieniać mp3 na midi się nie opłaca, poniewarz plik bedzie zajmował prawie 10 razy wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 chyba dam sobie z tym spokój ale chętnie zmieniłbym nicka a nie wiem jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 no nick to masz super normalnie xD A swoją drogą to to jest ciekawe... nie ma takiego programu żeby zrobic midi z mp3 i żeby mało zajmowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 chyba dam sobie z tym spokój ale chętnie zmieniłbym nicka a nie wiem jakmusisz napisać do admina prośbę o zmianę nicku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Co do tej zamiany, to jest taki program WIDI i plik wcale nie jest większy, za to, już nie jest taka piękna ta muzyka ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Po co zmieniać mp3 na midi? Lepiej nic nie zmieniać lub przerobić już istniejący mp3. Jeśli koniecznie chcesz mieć midi z mp3 to wykorzystaj program WIDI Recognition system (był w którymś wydaniu Komputer świat ekspert). To wersja shareware i działa 30 dni i możesz przekonwertować tylko połowę utworu. A i tak zamienia utwór, że słychać tylko jeden instrument. Sam to testowałem i mówię że to chała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ale jeśli chcesz żeby gra lub cokolwiek innego z muzyką mało zajmowało, to chyba nie wpakujesz tam MP3, które zajmuje 3/4 exek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 @Makary: napisałem dokładnie to samo co ty xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 @Marmot Ale ja napisałem gdzie go zdobyć i że jest bezużyteczny... :sp_ike: Co do zamiany mp3 na wave nalepiej użyć Audacity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Tak, rzeczywiście podałeś tak to dokładnie gdzie można zdobyć, że prędzej by znalazł na google po wpisaniu WIDI niż szukając w KŚ Ekspert. Poza tym, o tym dupnym dźwięku też wspomniałem xd . A mp3 do wav zamieniać się nieopłaca. Lepiej do OGG i użyć SXMS do odtwarzania (oczywiście o gm mówię) :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 dobra dzięki za wszystko do ogg to przerobie bez proble,u jakimś programem tylko potem jak to zrobić w GM-rze żeby ten dźwięk działał pewnie ogg nie daje się tan gdzie add sound tylko gdzie indziej... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Lepiej do OGG i użyć SXMS do odtwarzania (oczywiście o gm mówię) smile.gif . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi