knypek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 gdy koleś obruci się w prawo to atakuje w prawo a jak obruci się w lewo to atakuje w lewo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Tak. A gdy obróci się do góry to atakuje w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 o ku*wa! :D co to w ogóle ma być? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knypek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 e tam za taką pomoc to ja dziękuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Nie ma za co! Wiesz o co nam chodzi? Nie sprecyzowałeś pytania :) My nie wiemy po prostu o co chodzi - więcej danych! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ściągnij sobie TEN PRZYKŁAD masz tu wszystko zrobione. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knypek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 właśnie o to mi chodziło dzięki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Szkoda że nam tego nie napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 To ja się doczepie. Co to ma wspólnego z mmorpgami (typowo)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Czy wy mnie o coś podejrzewacie :o :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Czy wy mnie o coś podejrzewacie :o :] Nie, chodzi mi o nazwę tematu. Ja nic do ciebie nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Szkoda że nam tego nie napisałeś to wyglądało jak by Black myślał że gadałem z knypekiem na pm i dałem odp. w poście. Ale ok nieważne. :] Po prostu Nob rozumnie nooba i wiedziałem o co mu chodzi bo sam się z tym kiedyś męczyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi