PanciK Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Elo all ;] Mam male pytanko odnosnietej 1 mapy w mojej gierce :P Giera do pobrania ;] Czy wam to wolno chodzi czy tez dosyc szybko :P Bo niewiem czy kontynuowac jej tworzenie :P THX za odp :P POZDRO FOR ALL ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Wrzucaj gry na uploader,jak sciagne to ocenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Po co robisz dwa tematy pod rząd? I to jest raczej nie ten dział co trzeba. :] (Argh, 32 kbps, wsadź to gdzie indziej.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Powinien dać w 'Gotowe gry i programy',albo'Dema gier, biblioteki i inne'. :P EDIT: Dziadek,masz szczęście u mnie 5,12 kb/s EDIT2: Całkiem fajna gra,świat jest troche mały,grafika dobra,jak dla mnie mógłbyś zrobić kamere TPP. Ocena: GFX:7/10 SND:2/10 (są tylko dźwięki zjadania kulek) ALL: 4,5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Powinien dać w 'Gotowe gry i programy',albo'Dema gier, biblioteki i inne'. Nie, powinien być w tematach "podróbki i przerobione przykłady" tylko tu nie ma nic przerobionego, dawno temu pobrałem identyczny przykład z forum gamemaker.nl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi