Makary155 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Mam takie dziwne pytanie: Czy da się zrobić taki mechanizm, który pokazywał powtórkę z gry(np. sportowej) a potem zgrywał do pliku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Da się. Jest nawet przykład na naszej stronie! https://gmclan.org/index.php?plik=81 Makary, użyj czasem głowy... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Jemu raczej chodzi o coś w rodzaju nagrywania filmiku. Sam nieznam żadnego sposobu, ale może istnieje jakiś dll do tego, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Stycznia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Da się, ale w ciul roboty, gdyż wiąże się to ze skomplikowanym zapisem i odczytem zmiennych z/ do pliku, gdzie GM nie jest zbyt szybki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zawsze można napisać DLLa który może przechowywać i ewentualnie pracować na przekazanych przez nasz danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Przykład podany przez was nie działa. Wyskakuje błąd,że aplikacja została źle zaimplementowana i jakieś cyferki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 A czytałeś co pisze? Wywal wszystkie image_blend z kodu - nie masz wersji zarejestrowanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 A czytałeś co pisze? Wywal wszystkie image_blend z kodu - nie masz wersji zarejestrowanej. Mam zarejestrowaną wersję :blink: i wkakuje ciągle to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 No więc wybacz, to nie jest problem z mojej strony (przykładu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Tymon morze znasz jakiś dll do nagrywania filmów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi