x-drb Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Szukam komunikatora, który pokazywałby mi treść wiadomości rozmówcy, jeszcze w trakcie jej pisania, nie tak jak w gadugadu, że piszę wiadomość, enter ; tylko musi być transmisja lajf :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 nie mam wirusow,nie zrozumiales mnie Ghost. Co mi da chkdsk ? Jak na naprawie bad sektorow byl i nie wiele pomoglo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Szukam jakiegoś progsa, że gdy np plik z Rapidshare ma 50 % i wtedy "trachnie" internet, to można to wznowić od 51% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Mozilla Firefox? Mi zawsze wznawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Lollus, nie da rady, musisz mieć premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 trzeba mieć premium? hm.. jeszcse możesz do ff dodatek downthemall sciagnąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 On przykładowo podał rapida, bo chodzi mu ogólnie o pliki. Zainstaluj sobie FF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 To wbudowane w Firefoxa do ściągania jest beznadziejne. Google Chrome czy Opera mają o wiele lepsze rozwiązania pod tym względem, bliższe prawdziwym menedżerom pobierania plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Mi czasem dziwnie wznawia w Jdownloader ;p ale cóż Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 On przykładowo podał rapida, bo chodzi mu ogólnie o pliki. Zapytał o Rapidshare, to mu odpowiedziałem, jakieś wąty ;ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 jw. Żeby móc wznawiać ściąganie z rapida, to trzeba mieć tam konto premium. Wtedy wystarczy ściągnąć ich autorski program do ściągania plików Rapidshare Manager i tam masz wznawianie oraz masę innych użytecznych opcji jak np. weryfikacja linków pod względem dostępności itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 No trudno. A do wznawiania normalnych plików to wypróbuje downthemall, i opere. Chyba, że jeszcze coś polecicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 FlashGet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Szukam programu do tworzenia prezentacji (coś jak PowerPoint, ale trzeba klucza kupić), bo na geografie potrzebuje. Żeby nie było za trudne w obsłudze, coś jak PP :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 OpenOffice.org Impress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 OpenOffice.org Impress Da się pobrać jakiegoś triala (lub nie) osobno tego Impress a nie ściągać cały Office? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 OpenOffice.org jest w całości darmowy i zajmuje o ile dobrze pamiętam ok. 200MB, więc wcale dużo to nie jest. Nie wiem po co Ci trial. A osobno raczej nie ściągniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 OpenOffice.org jest w całości darmowy i zajmuje o ile dobrze pamiętam ok. 200MB, więc wcale dużo to nie jest. Nie wiem po co Ci trial. A osobno raczej nie ściągniesz. Bo przypuszczałem że pewnie jest płatny. Ale skoro darmowy to ściągne. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Poszukuję jakiegoś programika który... hm, tak jakby "łączy" filmik z napisami. (chyba wiecie ocb.) ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 All Player? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Z tego co mi się zdaje, to all player jest odtwarzaczem, a nie edytorem... Może bardziej się sprecyzuje - Jak wiadomo, niektóre odtwarzacze mp4 nie mają opcji wyświetlania napisów w filmach... Chodzi o to, że chcę plik avi złączyć z plikiem txt... W tej formie że napisy są wyświetlane w formie graficznej, a nie generowane na bierząco. o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 subedit bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 AVI ReComp - ja tego uzywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 O ile dobrze pamiętam, to VirtualDub miał taką funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Szukam jakiegoś programu d oglądania TV przez neta. NAjlepiej darmowy, najlepiej do TVP,TVP2,Polsat, TVN itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...UP!+4.5.0.1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Jaki polecacie szybki programik do łączenia plików png w jeden avi :P ? Bo kurde, miałem kiedyś taki fajny, ale nazwy zapomniałem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 szukam programu w którym można stworzyć bajkę ala South park Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Flash, trial 30 dni. szukam programu do generowania pliku cue (obsługującego iso i mp3), najlepiej free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Cześć Mam pytanie: Czy ktoś z was ma lub wie skąd można ściągnąć program muzyczny podobny do movie makera. To znaczy z takiej listy wybiera się instrument jego brzmienie i umieszcza się na lini czasu. To znaczy każdy instrument ma swoją. Po puszczeniu w danym czasie instrumenty razem grają tworząc muzyczkę. Widziałem ten program u kolegi lecz on już go nie ma i zapomniał jak się nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi