Harv Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Oj, znajomosc systemu az tak boli? Tryb zgodnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ewentualnie jak gra DOSowa, to DOSBox. A jak gra ma małe wymagania, to wirtualizuj sobie Windowsa 98 w jakimś QEmu czy Virtualbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Czyli jak to zrobić? Można prościej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Tryb zgodności? Prawy przycisk na skrócie i tam w którejś zakładek masz ustawianie trybu zgodności. Jak to nie działa, to dopiero wtedy wirtualizacja, ale litości, nie będę Ci tego tłumaczyć, bo to za dużo do tłumaczenia, a na sieci masz od licha i trochę poradników do tego, nie widzę sensu, żebym powtarzał to co jest napisane na stronie którą można znaleźć po chwili szukania w Google. Wiesz, że wirtualizacja i to jest najważniejsze, bo wg tego znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Ok, dzięki. Już wiem jak xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Szukam programu, ktory by podglasnial dodatkowo dzwiek w kompie (sluchawki mi sie spieprzyly, cicho strasznie graja, a glosniki - wole ich unikac - nie mam wlasnego pokoju ;x Pomyslalem, ze skoro jest taki AV Voice Changer do zmieniania barwy glosu (btw fajnie sie muzy slucha :P) to i bedzie do podglasniania. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Szukam programu, ktory by podglasnial dodatkowo dzwiek w kompie (sluchawki mi sie spieprzyly, cicho strasznie graja, a glosniki - wole ich unikac - nie mam wlasnego pokoju ;x Pomyslalem, ze skoro jest taki AV Voice Changer do zmieniania barwy glosu (btw fajnie sie muzy slucha :P) to i bedzie do podglasniania. :) Mój kolega takie coś ma, tyle że nie wiem jak to się nazywa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 To po co piszesz l0al? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Szukam nie programu ale pliku glaux.h i nigdzie nie moge go znaleźć jak by sie ktoś na niego natknął to niech da link ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Google nie boli, trzecia pozycja: http://opengl.org.ru/files/glaux.h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Czy jest taki komputerowy odpowiedznik przetwornika gitarowego distortion? czy w ogole jakiegoś? bo podłączyłem gitare do kompa, na wejscie od mikrofonu, no i chciałbym tez usyskać jakieś efekty ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Szukam takiego progsa, że po rzuceniu do niego muzy.mid on wyświetli zapis nutowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 a to? MidiNotate 4.0.9 http://download.chip.pl/download_89682.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Odświeżam temacik :D Kiedyś na dysku miałem program, w którym wpisywałem adres filmiku z YT, on go pobierał w formacie .flv i gdy został pobrany było możliwoś automatycznego prze konwertowania na .avi. Czy zna ktoś nazwę takiego programu :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Z tego co wiem ciągle robią nowe zabezpieczenia, tak więc stare programy już nie działają. Za to działa to: http://tubegold.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Jest jeszcze ta stronka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja tam polecam ten program VDOWNLOADER łatwy w obsłudze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 a może ściagasz wtyczką do firefoxa downloadhelper'em i wtedy konwertujesz SUPER 2008 do czego chcesz? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ja polecam RealPlayer i jego Download This Video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 a realplayer jest strasznie dziurawy...a SUPER 2008 konwertuje wszystko chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Szukam programu, ktory by podglasnial dodatkowo dzwiek w kompie (sluchawki mi sie spieprzyly, cicho strasznie graja, a glosniki - wole ich unikac - nie mam wlasnego pokoju ;x Pomyslalem, ze skoro jest taki AV Voice Changer do zmieniania barwy glosu (btw fajnie sie muzy slucha :)) to i bedzie do podglasniania. :) To wie ktos, skad wziac taki program?? :) Google nic nie znalazlo (poza wzmacniaczami na allegro :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 No i chyba raczej nic nie uzyskasz ja np mam wzmacniacz i ogólnie jest fajnie więc kupuj wzmacniacz jakieś dobre głośniki i graj w tibie :D (tibia nie ma dźwięków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Co do ściągania z Youtube, to każda ze starych metod dalej działa, tylko musicie usunąć z adresu początek typu pl. czy en. ;p . Jak adres wygląda następująco: www.youtube.com/cośtam to wtedy każda z wyciągarek zadziała. Ja polecam osobiście FLV Downloader, a potem konwersja z użyciem SUPER. Co do podgłaśniania, to raczej nic nie zrobisz, jak dasz max w mikserze systemowym ;p . Możesz co najwyżej np. zwiększać głośność mp3 używając ReplayGaina (np. w Foobarze), ale jak przesadzisz to będzie ci charczeć. Lepiej zainwestuj w nowe słuchawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Marmocie, to się nie nazywa SUPER, tylko SUPER©. Używam to do konwerterowania filmików na komórkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Hm, wtrącę swoje, MediaCoder nie wystarcza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 @g-Enjoy: Nie, SUPER jest super. Zresztą, z tego co się orientuję, ma obsługę dużo większej ilości formatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja polecam zamzar.com, na wysyłke sie troszke czeka, ale mozna przekonwerterowac na dużo formatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Kiedyś używałem, jednak ja np. wolę mieć kontrolę nad konwersją, wybrać rozmiar, jakość, kompresję, ilość fps, itd. więc wolę SUPER ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Szukam programu do naprawy plików .doc i .jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Naprawy, czyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi