Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Może leaf drums? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Hydrogen na Windowsa to kupa :thumbsup: Leafdrums całkiem wporzo z opisu, trzeba sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Szukam programu za pomocą którego mógłbym zrobić gifa z obrazów .png lub .bmp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 animagic32 >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Szukam programu za pomocą którego mógłbym zrobić gifa z obrazów .png lub .bmp :) GIFAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 GIMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Easy gif animator. Można go włączyć tylko 30 razy, ale jest bardzo prosty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Stycznia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Game Maker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Game Maker Zapisuje przez GM jako .gif i: Ale dzięki wszystkim, już sobie poradziłem :) PS. Nie było by problemu gdyby nie to, że kilka ściągniętych przeze mnie programów nie obsługiwało .png :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 konwerter ogg na mp3 freeware (najlepiej z wav, mp3, ogg, wma, midi) - szukam ale wszedzie triale itp. juz mialem jednego, konwertowalo do 11% i bach! skonczyl sie :boxed: i nic nie skonwertowalo :boxed: a najlepiej - jakiego polecacie? :) i abym nie musial kazdego pliku naraz konwertowac bo tego jest duuuuuzo :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Darmowe Audacity potrafi konwertować ogg na mp3 lub wav. Ja osobiście polecam darmowy VLC Media Player. Wystarczy aktywować Steaming/Transcoding Wizard i możesz sobie skonwertować cokolwiek na cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 foobar2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 oggenc, oggdropxpd oba znajdziesz na: http://www.rarewares.org/ogg.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zna ktoś program powtarzający ruchy oraz kliknięcia myszki? Testowałem taskera, ale on nie powtarza kliknięć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ostatnio Movie Maker odmówił mi całkowicie posłuszeństwa, a w sieci zajmuje 200 mb bo jest z serwice packiem. Poza tym ma dość małe możliwości. Może znacie jakiś DARMOWY odpowiednik WMM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Adobe Premiere xD BTW:A Google od czego?Poza tym jest taki temat jak Szukam Programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Szukam programu (najlepiej darmowego), którym można nagrać obraz i dźwięk z komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 A tak już przy okazji. Znacie jakiś programik do edycji plików tga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 PhotoFiltre,IfranView Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 virtual dub? może nie idealny ale można sie nim pobawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Pinnacle Studio 9/10 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 DARMOWY Może eyespot? Działa w przeglądarce ;D Niezły jest też Youtube Video Remixer :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 @up miki77 Hypercam 2 ? Połączyłem temat Damianxa z tym. Damianx, proszę za następnym razem przejrzeć trochę forum zanim założysz temat. A piszę w tym poście, bo przerobiłem Bixonowego posta, bo jego wypowiedź nie tyczyła się oryginalnie Ludzixa, tylko Mikiego, więc pozwoliłem sobie poprawić. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Poszukuje konkretnego programu, kiedyś taki miałem, służył do zabawy pulpitem, że można było go piłować, strzelać do pulpitu i go malować itp. jest taki programik, ale nie wiem jak się nazywa. Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Nie chce zakladac nowego tematu ale uwazam ze mi tu pomozecie. Potrzebuje jakis programik do zmiany motywow i do tego stronke z ktorej bede mogl je sciagac. Znudzil mi sie juz motyw xp :P Od poszukiwań jest ten temat, nie "Wasze pulpity". Marmot. Ahh przepraszam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Hmm...Vista Inspirat...Style xp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Uxtheme Patcher + zwykłe style do Windowsa, np. z http://deviantart.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 szukam jakiejs gry online (mam nowy internet to szpanuje a co :D) - najlepiej darmowej i takiej w ktora mozna grac, grac i... grac :) tylko prosze mi tu nie wymieniac Almory (bo mam :]) ani csa bo mi sie juz nim rzygac chce :/ a no i oczywiscie mam wstret do tibii :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Silkroad Online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 a gra w to ktos?? :P EDIT: a moze Mu Online? podobno dobre... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi