Marek.S Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Hej. Robię grę platformową. I otóż powstały mi takie grafiki: Duże zdięcie Duże zdięcie Duże zdięcie podaję jeszcze projekt do photoshopa PLIK która z nich jest jest najlepsza i najbardziej by pasowała do gry. Jeszcze miał bym prośbę do tych bardziej zaawansowanych, czy mógłby mi ktoś porobić z tego perę grafik tak aby gdy po wrzuceniu tego do gm był jakiś efekt chodzenia. Mi bardziej skoki wychodzą. Z góry dzięki. PS. Grafika dotyczy głównego bohatera.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Drugi obrazek od góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 a ja wole 2 od dołu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja też wolę jednak ta drugą grafikę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Drugie zdjątko :P . Jest bardziej.. eee... realistyczne? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ja jak to pierwszy raz zobaczyłem, myślałem, że chcesz zrobić animację palącego się lontu w bombie, dopiero potem się skapnąłem o co chodzi. Oczywiście, 2 od spodu rox :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Oczywiście pierwszy od środka XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ludzie błagam ;) z animujcie mi to bo mi jakieś gnioty wychodzą. Chodzi mi o to żeby płynnie chodził :) Będe wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Nudziło mi się, zaraz zanimuje xD Podstawowa paleta GMa. EDIT Tak lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Świetnie Tymon :) ale chodziło mi o to żeby ludek chodził, chodzi mi o animację tego żeby uzyskać efekt chodu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jutro będzie :3 Pisz co jeszcze bo znikam z neta. Jakieś title może? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 :) no jakaś trawka by się przydała :) jakieś bloki sciana, i jeżeli mógł byś zrobić tego hero troszkę większego :) był bym ci bardzo wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jutro będzie cały komplet :) Taka wielkość może być? W sumie to nie wiem czy potrafię wykonać większe :P EDIT Za jakąś 1h będą titlesety mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 @Tymon Ta grafika jest, ona jest piękna :D Ty to robisz na GM Paincie czy na jakimś programie? PS. Podobny do tego w twoim avatarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 W sumie wyszedł podobny całkiem przypadkowo :) Title: 24x24 kratka. Brat po mnie skacze więc jest trochę później. EDIT Pracuję w 3 programach w zależności co wykonuję. Pro Motion do animacji i ogólnego szkicu większych elementów. GM do większych elementów i titlesetów. Animagic do animowania wszystkiego :D EDIT Fajnie się prezentuje całość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Dzięki Tymon jesteś super. Jestem Ci bardzo wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Nie ma za co, dla mnie to przyjemność :) Pisz jak będą potrzebne jeszcze inne animacje/sprity/title ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Nie chcę robić ci kłopotu ale jeżeli to dla ciebie przyjemność to czy mógł byś mi narysować takiego samego ludka ale w pozycji gdy kuca ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Yeah! Głupio wyszedł ^w^! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Dzięki Wielkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 @Tymon: chyba TILESET, nie TITLESET ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Tile, tile. Ale chyba z przyzwyczajenia piszę title :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Tymon, może jest gdzie tutek do robienia tych pięknych animków? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ne, ja akurat sam się tego wszystkiego naumiałem. W sumie mógłbym napisać jakiegoś prostego tutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Skorzystałbym z takiego, bo męczyć cię, abyś mi zrobił całą grafikę nie będę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Jednak i tak i tak trzeba mieć do tego wprawę :/ Zobaczymy. BTW. Ka-boom? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Fajne... :3 Z niecierpliwością czekam na tutka (może mi coś wyjdzie :) ), o ile go wogóle będziesz robił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi