Pasterz Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Mam problem ze strzelaniem. Wiem było dużo tematów o strzelaniu ale żaden mi nie pomógł. :( Chcę zrobić strzelanie ,że jak naciskam lewy przycisk myszki to lecą naboje. Próbowałem wielu kodów na strzelanie ale nic nie pomogło. Daje linka do tej gry wtedy bardziej zrozumiecie mój problem. Z góry dzięki :) >>>Download<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Twój błąd polega na tym że przy wciśnięciu myszki tworzy się obiekt spr_naboje, a nie masz takiego obiektu :P Popraw tą nazwę na obj_naboje i będzie ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Twój błąd polega na tym że przy wciśnięciu myszki tworzy się obiekt spr_naboje, a nie masz takiego obiektu :P Popraw tą nazwę na obj_naboje i będzie ok :) Wielkie dzięki za to. :D Nareszcie działa :kicking: teraz będę mógł dokańczać swój projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi