Mortus Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 więc zrobiłem grę na podstawie pomocy troche ją zmieniłem nie zkopiowałem wogóle catch the clown lecz wykonałem na jego typie grę jest jedna dodatkowa funkcja: klikni: m-by włączyć muzykę w tle n-by wyłączyć muzykę w tle tutaj link: http://www.gmclan.org/up1382_3_z_ap_buzik__.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ludzie... Co wy z tymi lolami w nawiasach ostrych? oO A co do gry: Miło że się przyznałeś, ale mimo wszystko wstrzymam się z oceną. Dorobienie włączania i wyłączania muzyki to zaledwie 2 eventy i jeden klocek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Niestety mortus, ta gra jest do bani. Żadna grafika nie należy do ciebie a na dodatek ten pomysł na grę tego typu jest przerabiany miliardy razy. Teraz jest miliard pierwszy w nienajlepszym wykonaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortus Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 dobra nic sie niestało ja po prostu wykonałem sam na nowo przykład modyfikując go według własnego uznania i przytym dostając odrobiny wiedzy nic po za tym ja to robiłem jedynie dlatego bo miałem chęc popróbować zdobyć doświadczenie i raczej bez gml'a daleko sie nie zajdzie to odkryłem i znalażlem klika nowych sztuczek z klockami edit: a co do podkładu to jest mid zrobiony na wzór podkładu gry blood zna ktoś tą grę ?? to były czasyt Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 fajnie, że sie uczysz ale wszystkiego co stworzysz nie musisz wypuszczać na forum. Takie projekty, przykłady zostaw dla siebie. Jak zrobisz coś ciekawego to sie zgłaszaj bo w przeciwnym razie czekaja Cię niemiłe komentarze. Gierka: piece of shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi