Nikas Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 człowieku!!!!ale byk!!jak już walłeś byka złap ksiENżyc to mogłeśnapisać "Zuap Ksienżyc" :D ale grafika bardzo ładna ale nie twoja?? sory Łan star Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 tss daje 1/5 bo to jest tylko "lekko" przerobiona wersja gry zawartej juz w programie "hit the ball" wiec ja tam w to nie wnikam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 CZŁOWIEKU! Nie rozwalaj mnie. Kto mądry po jednym dniu pracy z programem(nie sądze, żeby obfitym) wydaje grę. Na dodatek jest to przeróbka najprosteszego, najbardziej podstawowego przykładu. Ja pracuję z GM'em ok. 4,5 miecha, a myślę, że demo mojej pierwszej gry wyjdzie za jakies 2 lub 3 miechy. Naucz się cierpliwości i staraj się wprowadzać własną inwencję. Nie oceniam(na zachęte jakby co). TekstańskaMaskaraGameMakerem.ru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 CZŁOWIEKI! NIE ROZWALAJCIE MNIE. Patrzcie na datę. A może jeszcze "człowieczaki"? Chcesz warna za ortografię i off-topic? Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 CZŁOWIEKI! NIE ROZWALAJCIE MNIE. Patrzcie na datę. Oh. Sorki. Patrzyłem na datę ostatniego posta. Mógłby ktoś usunąć? EDIT: Zgrzeszyłem. Dajcie mi warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ja powiem jedno... STOP KLONOM KACZ DE KLAŁUNA!!!!! Jeden gwiazadnf xD EDIT: OJ!!! Stary temat odświeżyłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ja dam 4 gwiazdki bo gra mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja dam 4 gwiazdki bo gra mi się podoba :) :mellow: :blink: :boxed: :o :unsure: ty to tak serio czy to tylko ironia? :blink: oby to drugie :P nie pamietam czy ocenialem ale w razie czego... pach! 1/5 :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 CZŁOWIEKI! LUDZIE! Ortografia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi