Supavader Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 z nudow zrobilem prosta zrecznosciowke pt. Złap Blackmaula! Sterowanie strzalkami, po szczegoly w trakcie gry F1. Endżoj! xD http://www.gmclan.org/up1387_4_zlap_blackyego_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ble! xD Fakt, faktem że go trudno złapać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Tak, wiem :jezor: teraz tylko na niego czycham zeby go zlapac a on idzie grac w savage xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Pfi :P Spodziewałem się czegoś lepszego. Czy ja w rzeczywistości tak wyglądam? Zielona kulka ze mnie? xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 podeslij swoje zdjecie to pogadamy o twoim wygladzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Nie sądziłem że na serio dasz tą grę na forum :P. Ale i tak 10 minut pograć sobie można xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 PRZYPAL SUPVADERA - BY GUXIO [przyklado/gra] Download links: EXEGM6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 IMHO to ta "gra" jest denna, trzy minuty roboty. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Nie wiem czy mam się cieszyć za umieszczenie w creditsach czy płakać? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgnieć Kogo Chcesz: Beaver Destroyer 1.1 Jesteśmy w trakcie przenosin serwera i strona działa b. powoli, ale specjalnie dla was wrzuciłem BDesta do uploadera. Jeśli ktoś jeszcze nie widział, to niech koniecznie nadrobi zaległości. DOWNLOAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 London ja bym płakał.. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 przestancie :P to zaszczyt byc kulka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczowstrzymywacz Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 z nudow zrobilem prosta zrecznosciowke pt. Złap Blackmaula! Sterowanie strzalkami, po szczegoly w trakcie gry F1. Endżoj! xD http://www.gmclan.org/up1387_4_zlap_blackyego_.html bleee! Gra do d*py =P niestety ale trudno go złapać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi