adam014 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Teraz robie fajną platformówkę z użyciem silnika fizycznego GMPsychics i mam problem. 1.Zrobiłem ogólny wygląd planszy i nie moge sobie poradzić z poruszaniem się,postać przechodzi tylko o jedno pole. Pozdrawiam P.S: Czy wodę można animować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Nie rozumiem cię. Wodą można animować jak dasz jako sprite ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Sciągnij silnik to pogadamy,zobacz przykład i będziesz wiedział. P.S: Dam zaraz przykład wody,i może ktoś będzie wiedział o co mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 jeśli chcesz tak realistyczną wodę jaka była w Super MArio Sunshine to zapomnij :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Czy wodę można animować? Pobierz wersję 4.x GMPsychics. Tam po 'pluśnięciu' dowolnego objektu woda ładnie się animuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 4.x - w tym chyba też jest tworzenie poligonów na podstawie sprita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Chyba zrobie sam animacje wody i podstawie za to wode z przykłady i powinno chodzić,może mi ktoś powiedzieć jak zrobić poruszanie się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Przykład z GMPsychics 3.x. Ta wersja dostępna na GMClanie jest bardzo stara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi