en_6280 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Czejść wam wszystkim :bye1: Oto link do mojego przykładu predkosciomierz Mam do was pytania: 1. Jak wam sie podoba ?(w game makerze bawie sie z 1 miesiac :) 2. Czy to sie nadaje jako przykład jezeli nie to cobyście zmeinili? Za wszytkie odpowiedzi i wszelką krytyke dołującą :boxed: jak i budującą :thumbsup: serdecznie dziękuje :twisted: pozdro dla wszytskich :] ps. licencja GPL :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Grudnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Po pierwsze, adres to nie http://mpestka.republika.pl\pre.zip/ a http://mpestka.republika.pl/pre.zip , ale i tak wrzuć w nasz uploader. Po drugie, po co dajesz plik gb1? to tylko kopia zapasowa, nie potrzebna do niczego (chyba że skasujesz gm6 to masz backupa). Przykład nawet nawet, ale przydał by się w nim jeszcze hamulec, bo Ci mniej inteligentni użytkownicy i tak z nim nic nie zrobią... ale widać, że nie szukasz wszędzie gotowych rozwiązań, tylko sam próbujesz cokolwiek zrobić - to się ceni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Błąd! Nieprawidłowy URL Adres http://mpestka.republika.pl\pre.zip zawiera znaki, które nie powinny występować w miejscu, w którym je znaleziono. Może to być spowodowane nieprawidłowym wpisaniem adresu, jednak może to być również próba oszustwa polegająca na skierowaniu pod adres serwisu, który błędnie potraktujesz jako godny zaufania. Edit: A teraz widze :P Naprawdę fajny przykład :) Obracanie itd :) Ostatnio Marek11 tworzy jakąś tam grę, więc zapewne to mu się przyda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 mi tez sie podoba dobra robota :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 przydał by się w nim jeszcze hamulecA to nie ma? Bo mi się wydaje, że jest. A co do przykładu to całkowicie popieram przedmówców. Oby tak dalej en_6280! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Przykład nawet nawet, ale przydał by się w nim jeszcze hamulec, Ja też myślałem że jest :P spacja to reczny (hamulec :D ) i dodatkowo "pojazd" traci predkosc gdy kliknie sie strzałke w dół :] Tak na marginesie dodałem już go do uploadu oto link: http://www.gmclan.org/up1618.html znajdziecie go pod nazwą predkosciomierz.gm6 dzięki wszystkim za napisanie tego co myślicie i za poświęcenie cennych minut na obejrzenie tego pliku :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 bardzo ciekawy przykład napewno się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 @Black Tak robie narazie taką gre ale przestaje bo robie inną :P @Topic Czy ja kiedyś tego przykładu gdzieś niewidziałem?? Miałem go kiedyś tylko niepamiętam z jakiej stronki. Jeśli sie mylę to sorki albo go miałem albo mam jakieś Dejavu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Ludzie, patrzcie na daty postów... ;/ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 No tak spyro 2006r. xD Siwy zmylił mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 draw_text(view_xview[300],view_yview[200],"PREDKOSC: "+string(speed)); draw_set_font(font0); Eee, a ja zostanę przy tym kodzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi