Woock Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Że wam to się chce siedzieć na tych serwisach. Ja kiedyś konto na nk założyłem, bo mnie parę osób namówiło, a obecne funkcjonowanie tego konta to wygląda tak, że jak ktoś znajomy mi wyśle zaproszenie to akceptuję, albo od biedy sam czasami takowe wyślę, ewentualnie złożę komuś życzenia z okazji urodzin, jak nie mam okazji tego kogoś widzieć i tyle :P . Że wam się w ogóle chce mieć konta w aż tylu serwisach :P . Ja tam mam tylko fejkkonto do wyciągania przydatnych informacji z uczelnianego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/9737807 dobra to tu moje nk (tak przy okazji xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Grono jest o tyle fajniejsze że można wrzucać całe galerie, a na naszą-klasę to raczej się wybiera jakieś ładniejsze zdjęcia. Żeby przeglądnąć galerie takiej jednej osoby z mojej szkoły na nk musiałbyś przesiedzieć pół dnia a połowa z tego ruszona albo zamazana. :P Dlatego właśnie mam 1 zdjęcie, żeby pokazać moją postawę w stosunku do tego. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @Platynka pod względem graficznym również wolę grono. :-p moje n-k to chyba wszyscy już mają. : OO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @Marmot: U mnie to samo. Dałem fotki na grono, na n-k do tej pory nie mam :) Te serwisy są dobre, kiedy za 20 lat chcemy zobaczyć jak wyglądaliśmy kiedyś. Nikomu zaproszenia nie wysłałem (ani jednego). Ci znajomych, których mam zyskałem przez akceptowanie czyjegoś zaproszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 ja tam sie chyba jeszcze enką nie chwaliłam ale fotką.pl 100% tak ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @Matthew, daj grono swe. : O @Dusia fotki nie lubię, tak serioserio, ale w sumie, to gustu kwestia. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 ja też nie ... cienka się zrobiła i mdła xD wiesz co dobre xD a co złe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 jeżeli chodzi o poznawanie bliskich osób Acha rozumiem, przeczytaj Ddusia to sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 co mam sama przeczytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Jemu chodzi o to, Jak mozna poznac blisie osoby, skro sa dla ciebie bliskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Swój paradoks. :) @ up : zepsułeś efekt wpychając się nademną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 no kurde no jak kogoś poznasz to potem może stać ci sie bliskim przyjacielem albo cos ... o to mi chodziło -_-" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Dziabie jeden, ja nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Bo jej chyba chodziło o bliskie pod względem odległości tylko źle to sformułowała :P Edit: A jednak nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Jaki zlot xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Przez internet można poznać wielu chętnych partnerów do cyberseksu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 ehh... no też xD ale nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Dziab ja chce twoje n-k :* :P. EDIT: Prosz moj profil http://nasza-klasa.pl/profile/14372328 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Flaczku, nie mów, ze ci się nie podobało. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/1844769 nk Dziaba xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 wooo wooo, Dziab uwazaj, znowu cie podrywaja ze wszystkich stron Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 @Dziab: jakie ty robisz ładne minki :P. Jestem twoim fanem @PoxiPol: No, no, no, poxi... niesugeruj niczego bo dostaniesz po łapkach :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 moje konto na nk jest seksowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Tia, najlepsze z tą "mordą" jako zdjęcie główne. ( tą białą mam na myśli) https://gmclan.org/up3539_5_lol.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Phoenix, zauważ jakim tonem to piszesz. To juz jest niewypal-podryw, wedlog mnine : O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 A czy twój pomyślunek na temat mojej jakże skromnej i miłej osoby się zmienił? Czy nie mogę podziwiać wdzięków kobiecej twarzyczki. (:P) Poxi is bad, Poxi never change... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 nie, rozumiem no powiedenie: "Do twrzy ci w tym swetrze", albo "Ladne masz oczy" A nie: "jakie ty robisz ładne minki" sle to brzmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Dziab robi słodkie i urocze minki. dohohoh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 A czemu to źle brzmi? Czyżbyś uważał mnie za jakiegoś <tu cenzura( złe słowo boli przez całe życie)>, hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi