blackmaul Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Nom Dziab, jak na swoj wiek to wygladasz dobrze, tylko nie popadaj w anoreksje (czy inne mlodziencze choroby na tle kompleksow) a wyrosniesz na fajna dzierlatke. DZIAB JUŻ JEST TWOJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 @Flaque: Masz rację. Moja koleżanka z klasy waży chyba ze 80 kg, a na zdjęciach, które robi w ten sposób nie wygląda na taką grubą. Ale i tak ma ryj jak kopacz :P (bez obrazy :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Na szczęście nie wyglądam jak kopacz. Aaaa, moja `koleżanka` ma tak na nazwisko. : O nie lubię jej. :< Nom Dziab, jak na swoj wiek to wygladasz dobrze, tylko nie popadaj w anoreksje (czy inne mlodziencze choroby na tle kompleksow) a wyrosniesz na fajna dzierlatke. Dziękuję, proszę pana. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Dziękuję, proszę pana. :x Tylko nie per "pan" xD bo czuje sie stary :| Boze, do czego to doszlo, masz te 19 lat i juz Cie postarzaja.. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Przepraszam. :< Ale to miało brzmieć bardziej żartobliwie, niż się wydaje. : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Nie no spoko, przeciez wiem :P Dobra, co by offtopu nie bylo to moze wrzuce swoja fotke? Hmm.. Nie, nie mam zadnej nowej niestety, wiec nie zobaczycie nowego mnie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 <Marrac> hm <Marrac> teraz se zrobili <Marrac> czat <Marrac> z tego tematu <Marrac> psichix podrywa 14 latki <globi> PEDOFIL <globi> Marrac: napisz mu ze granica wieku wspolzycia seksualego jest od 15 lat Żeby nie było offtopu: Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku życzy wam Wujek Marak :santa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 @Marrac: Odpowiedź na Waszym poziomie -.- : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Jest tak samo śmieszny jak gang Brownów w awatarach i flaczek, więc cicho. Czat też sami tworzycie. Radzę spojrzeć na siebie ALBO NIE NAJPIERW PATRZCIE NA MOJĄ FOTĘ KTÓREJ NIGDY NIE POKAZYWAŁEM: hotlink PS: psyhiks ty pedofilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 z serii zgadnij kto to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Wracamy on temat, bo rzucę warnami. Sorry Bartek. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 @Yoda: Ktory to ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 a na które toto mam zwrócić większą uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ten po prawej to Flaque, po lewej być może ktoś mu bliski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Chłopak flaczka. Pewnie podkładał głos w człowieku wodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Heh, ciągle mi się przypomina czat w lobby W3 i akcja Flaka amanta. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ranmus: quotez plz! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Moze bys opowiedziel? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 @Yoda: Nie mam. :( Przeciez zreszta Ty tez wtedy byles. No chodzilo o to, ze bylo za duzo graczy w Dote i Flaczek kazał w******* pewnemu graczowi, który okazał się być siostrą admina. Ta się poczuła urażona, wyszła z gry, a potem w domu rzucała niezłymi wiązankami na naszego flaczka, hie hie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Yoda, w tym temacie wrzucamy własne zdjęcia. A ten po lewej to chłopak Maraka =/ A jody tam nie było, bo właśnie ta siostra się na jego miejsce wrypała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Heh fajnie że praktycznie nikt nie wie jak ja wyglądam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Brawo, wygrałeś pięciopak Leśnego Dzbana! Taa... w plastikowej butelce :D. A co do tematu to fotka z serii "zgadnij kto to" to nic innego jak Yoda z Jedi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 No Yoda, a któżby inny jak Marmot ;3?? Dziab fajna z Ciebie laska ;* Idźcie na jakiś czat czy coś ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Yoda, w tym temacie wrzucamy własne zdjęcia. A ten po lewej to chłopak Maraka =/ A jody tam nie było, bo właśnie ta siostra się na jego miejsce wrypała. A mi sie wydawalo ze Tidimel fancies him :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Z serii zgadnij kto to. :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Eee.. Dziab? Bass, dawaj cos trudniejszego nastepnym razem, bo to ze sie "podkochujesz" w Niej to widac, ale to juz wyglada jak podlizywanie sie itp :0 Albo moze lepiej te obrazki z serii: "kto to jest?" zostawic juz w spokoju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Psychix brawo :) Następnym razem coś trudniejszego będzie :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nie będzie następnego razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Basmaster a Ranmus nam powiedział że napisałeś do niego pw o treści że Ty to grela. Czy to prawda? >:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 BassMaster, u are not cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi