owyn Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Dream, dream, dream! Master of Puppets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Kurna, nekst czelendż :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Kurna, nekst czelendż :( Bassciasto, gmclanujesz sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 @Bagno: GMclan jest jak /b/ od jakiegos czasu lol. Sa admini, ludzie spamuje i jest zabawa : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Na GMclanie jest ######sta atmosfera - ot co :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 bo siedzą tam ludzie zwiększający sobie wiek, co nie zelman? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Co? Nie, Nikas :) E: masz, uciesz się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Wyglądałbyś jak ja, gdyby nie to, że ja nie jestem brzydki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Wyglądasz jak ja gdybym wyglądał inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 ANtY mógłby z powodzeniem grać medyka w filmie wojennym który ginie w męczarniach w drugim akcie. Chyba że masz zdolności aktorskie do tego to może nawet jakiegoś private Ryana. zelman, nie powinno się nosić okularów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 o, nasz anonek ujawnił swoją twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Anty, widzę pierwsze włoski Ci się pojawiają ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Anty, widzę pierwsze włoski Ci się pojawiają ^^ :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Anty, mój Ty mały mężczyzno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 :borek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 bo siedzą tam ludzie zwiększający sobie wiek, co nie zelman? :) W tym ty. :) @AntY: Wygladasz jak typowy debil moj kolega z klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 nom, ja sobie zwiększam a co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 zelman, nie powinno się nosić okularów. Why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 W tym ty. :) @AntY: Wygladasz jak typowy debil moj kolega z klasy. oh noez, koleś z japą jak ogórek mangowy nerd z gdata mnie styrał :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 To ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 krawat się przekrzywił :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 ehhehehehhe grela nadal nie mogę na ciebie za długo patrzeć. nic się nie zmieniłeś: śmieszny, brzydki ryj :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 ehhehehehhe grela nadal nie mogę na ciebie za długo patrzeć. nic się nie zmieniłeś: śmieszny, brzydki, ch*jowy ryj :> A myślałem, że o sobie tak mówisz :( BTW. ładnie to tak publicznie kogoś obrażać ? Uważaj, bo moze to się odbić na Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 BTW. ładnie to tak publicznie kogoś obrażać ? Uważaj, bo moze to się odbić na Ciebie. nikogo nie obrażam. stwierdzam fakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Okej, w takim razie pokaż swój "ryj" (jak ty to nazywasz), i ocenimy i "stwierdzimy fakty", no dajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 no nie mogę z was, jesteście brzydcy jak noc, a już bagno to chyba się urwał z hipisowskiej komuny brzydali i w dodatku tyracie ANtY'ego który wygląda normalnie. Nie piszcie nic już lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Okej, w takim razie pokaż swój "ryj" (jak ty to nazywasz), i ocenimy i "stwierdzimy fakty", no dajesz. coś ty taki niemiły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 idź na drzewo, bochaterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 coś ty taki niemiły? Bo wkurza mnie to, jak ktoś kogoś obraża. "Nie czyń drugiemu, co tobie nie miłe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi