Shil Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Co te baby tak lgną do gmclanu!? Są już aż 2 inaczej to byłby GayMaker... cóż zrobić, Panowie się do kuchni pchają, to pozostaje siedzieć przed kompem i się dokształcać... @Platyna: owszem. Po Oczku to już o dzieciach trzeba zacząć myśleć:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 zdecydowanie za dużo Zróbmy czarną mszę. EDIT: cóż zrobić, Panowie się do kuchni pchają, to pozostaje siedzieć przed kompem i się dokształcać... Od zawsze się pchali i zwykle to my jesteśmy najlepszymi kucharzami. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Zróbmy czarną mszę. Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 @Platyna: owszem. Po Oczku to już o dzieciach trzeba zacząć myślećbiggrin.gif Ja już myślę. Szkoda by zmarnowały się takie dobre geny. cóż zrobić, Panowie się do kuchni pchają, to pozostaje siedzieć przed kompem i się dokształcać... Ach, był taki dowcip: Siedzi facet w fotelu i czyta gazetę. W nekrologach informacja: "Straszliwy wypadek! Na kobietę przewaliło się drzewo!". A ja się kurde pytam, co to drzewo robiło w kuchni?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Zróbmy czarną mszę. EDIT: Od zawsze się pchali i zwykle to my jesteśmy najlepszymi kucharzami. :) No i od zawsze się dziwią czemu baby pchają się także w ich "domeny"... nie ma to jak prawdziwa męska konsekwencja.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Ja się nie dziwię. Kobiety, bierzcie się do informatyki i matematyki! Może będziecie bardziej zrozumiałe jak zaczniecie myśleć logicznie. :P Poza tym niech będzie w czym wybierać na tej Polibudzie i na MIMUWie! :P EDIT: Po namyśle wycofuję. Bierzcie się do matematyki i informatyki, ale nie stawajcie się zrozumiałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Ja się nie dziwię. Kobiety, bierzcie się do informatyki i matematyki! Może będziecie bardziej zrozumiałe jak zaczniecie myśleć logicznie. :P Racja, racja, kolega Farkraj, mea culpa. Myślę, że to Wam nie pomoże w rozumieniu kobiet.:D EDIT: Hehe, a na medycynie jest w czym wybierać:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 I bardzo dobrze. Najciekawsze problemy to te których rozwiązanie jest nieznane. EDIT: Medycyna to straszny hardkor. Zarobki są spore, ale zanim się zaczną to trochę wysiłku i czasu potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Masz ######ście dziwny wyraz twarzy haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Ja się nie dziwię. Kobiety, bierzcie się do informatyki i matematyki! Może będziecie bardziej zrozumiałe jak zaczniecie myśleć logicznie. :P Poza tym niech będzie w czym wybierać na tej Polibudzie i na MIMUWie! :P EDIT: Po namyśle wycofuję. Bierzcie się do matematyki i informatyki, ale nie stawajcie się zrozumiałe. Wbrew stereotypom jedna z najlepszych lasek w mojej szkole była na mat-infie :o ([dlawtajemniczonych]nie licząc mistycznej[/dlawtajemniczonych]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wojzax: Ale masz wysokie czoło ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Wbrew stereotypom jedna z najlepszych lasek w mojej szkole była na mat-infie ohmy.gif ([dlawtajemniczonych]nie licząc mistycznej[/dlawtajemniczonych]) O jejku, jasne, że się zdarzają. U mnie w szkole znajdzie się sporo ładnych dziewczyn, a to typowo ścisłe liceum. Ostatnio też przeglądałem kandydatki na miss Politechniki Warszawskiej i również naprawdę było w czym wybierać. Mało jest kobiet z zapędem do tych dziedzin, ale wcale nierzadko mają urodę przyzwoitą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 U mnie dziewczyny po pierwszej lekcji informatyki straciły chęci na uczęszczanie do klasy informatycznej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Akurat mi się też wydaje ,że są dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A oto ja: hahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 ić na dżewo, nie wolno śmiać siem s innyh! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Nikas, won macać cycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Weź Nikas, może on chce być Piłsudskim albo coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 ja już gdzieś widziałem ta gębę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Karolinka, a co ty, na expertsexchange.com bylas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debilox Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Jestem za Ja też. Mogę przynieść zaopatrzenie (ołtarz, indyka [zamiast gołebia ^^] i świece dla ozdoby) :D Zapisy na stronie której nie ma, więc nie klikajcie tu, bo ten link jest dla jaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Weź Nikas, może on chce być Piłsudskim albo coś takiego A co ma do tego Piłsudski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Ma "wonsy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Już raczej nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Akurat mi się też wydaje ,że są dwie Trzy, jeszcze maciej-01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 hahahahahaha Nikas, mowilem Ci juz ze jestes zacofany troche psychicznie w porownaniu z innymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 ładny jesteś bagno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 gdybyś zapuścił wonsa, usunął animefagowską grzywkę i gdybyś był 100x przystojniejszy i bardziej metal niż retard wyglądałbyś jak ja. damnit! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi