Platyna Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Puszysty na pewno nie smile.gif Prędzej za łysym grubasem :3 Ps. Skąd wiedziałeś? :/ Po prostu najbardziej mi wyglądał na zapuszczonego no-lifa. Jak ja : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Po prostu najbardziej mi wyglądał na zapuszczonego no-lifa. Jak ja : ) Tylko TuxMan nie jest tu nołlajł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Widac ze siostra Cie bije ..pst.. juz wiesz ze wpadam do Was niedlugo :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 wiem ze nekrofilia ale teraz zauwazylem. dojechales mnie :( Mój avatar > brak zdjęcia małej dziewczynki > normalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Widac ze siostra Cie bije ..pst.. juz wiesz ze wpadam do Was niedlugo :D? Aż z Anglii? Do szkoły nie chodzisz? :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Widac ze siostra Cie bije ..pst.. juz wiesz ze wpadam do Was niedlugo :D?siostra to cienias jest. KIEDY? : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 kwiecien-maj tak na oko :D Tylko bede musial udawac ze jestem Twoi dobrym kumplem , zeby przenocowac xD . Aż z Anglii? Do szkoły nie chodzisz? Bo Mr.Rziutt chce mniejwiecej wtedy wrocic :D Do Gdańska , Gnyska.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 dojechales mnie Heh, wybacz propa. Chociaż mimo wszystko to kto jak kto, ale Ty nie jesteś całkowicie normalny. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 siostra to cienias jest. KIEDY? : O Nie wypowiem sie na temat tego wielkoluda... -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Crack: nie wpuszczaj Ziutta do domu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Crack: nie wpuszczaj Ziutta do domu! :D łaj ma nie wpuszczać ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 bo będzie ciąg dalszy "Seks w wielkim mieście" :P poza tym już to widze, jak musialby robic za przyzwoitke - Crack, nie daj sie ;D btw. 14-letnia dziewczyna z 10-letnim chłopcem - pamięta ktoś tę aferę z młodziakami z anglii co spłodzili dzieciaka? :D no Wasza mamusia nie była by zadowolona ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 My uprawiamy bezpieczny,swiadomy seks :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 no tak, bez "tabletki szczescia" i na trzezwo jest swiadomy :D btw: "uprawiamy" - nie ma to jak virtualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Wiesz PsichiX niektorzy preferuja seks w realu :D Ale... kazdy ma swoje preferencje seksualne :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 hyhyhy, gwoli ścisłości: My uprawiamy bezpieczny,swiadomy seks tak jak napisałeś, więc jak niby Ty w anglii a Ona w Polsce to robicie hah? ;D no dla tego piszę: wirtualny :) poza tym myślę że właśnie spaliłeś tym głębszą znajomość :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Głębsze co :< ? Nie łapie.. Skoro juz sie czepiac szczegolow : My uprawiamy bezpieczny,swiadomy seks Nie napisalem ze razem ze soba xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Nie napisalem ze razem ze soba xD a no to trzeba było tak od raaazu a nie w błąd wprowadzasz niepotrzebnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 A mnie ludzie brali za perwerta bo szukalem bluzki DDusi : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Poxi Bo tak naprawdę to tam była :D A co do tej sprawy z Ziuttem... Ziutt wal się :< :D @Edit: sorki, ale napisałam przypadkowo z konta Cracka ... był zalogowany i nawet nie zauważyłam ... @Edit2: Kapusie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ziutt wal się :< poza tym myślę że właśnie spaliłeś tym głębszą znajomość Wiem, prorok ze mnie, ale co ja na to poradzę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Wiem, prorok ze mnie, ale co ja na to poradzę ;D Ziutt to niewyżyte dziecię nieprawdaż ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Umiejętności psychoanalizy PsichiXa są znane nie od dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Dalej fascynuje mnie to, jak bezbłędnie bez zastanowienia zgadł, który to byłem ja na zdjęciu oraz wytłumaczył dlaczego :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ciekawe, czy zgadłby, który to ja gdybym dał zdjęcie klasowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Obrazila sie bo udowodnilem jej ze zle czyni xd Typowa kobieta... Jezeli klocisz sie z dziewczyna przepros ja , tymbardziej kiedy nie ma racji czy cos xd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/41/m...41a40b028f.jpeg Wiem, że paskudne ziarno, ale spowodowane jest ono beznadziejnym oświetleniem i rozjaśnianiem w irfanview ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Jakie żyły Flakuuu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 A macie sobie :D http://photos.nasza-klasa.pl/10224873/300/...47cb0a7f1c.jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Pattison, Jonasi i Gomez. Ambitni idole, nie ma co. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi