Phoenix Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Kurde Kleju pachni mi tu prowokacją, a bynajmniej panem B.Gatesem nie jestem więc proszę bez takich tekstów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Spoko, po prostu przypominasz mi go :_ Lol, jaka prowokacja? O co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 STOP MASS MURDER! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Zawsze stoisz w tym samym miejscu do zdjec? Masz X na podlodze? Zawsze jest ten sam kalendarz i ogolnie tlo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 A co najgorsze zawsze jest ta sama twarz. Nikas, już wszyscy wiemy jak wyglądasz. Ile można wrzucać swoich fotek. Nie mogę już na ciebie patrzeć xD Żeby chociaż był jakieś ciekawe, a nie zawsze ty i kalendarz za tobą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Muahahha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Defeated by n00b in WoW. Enjoy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 IM SO NOLIFE! może jutro dam wam inne zdjęcie,a raczej w niedzielę :o ZO MOJĄ EKIPĄ WOJZI: ty też masz podobne zdjęcia tylko zmieniasz pokoiki (ja tam wole swoje przytulne 4 ściany) EDIT2(ale ziomalsko)pleti: trudno żeby był tam ktoś inny niż ja na zdjęciu o mnie : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Bagno ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 buahahahhaa :D dobredobredobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 (Emotkowy post) ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iron Man Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Epic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 @Nikas: Ty nie jesteś nolife. Nie siedzisz i nie grasz całymi dniami o nocami jak ja. Więc nie jesteś, przykro mi. ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Przecież nubie napisał I'M ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Przecież nubie napisał I'M ;o Nie jestem n00bem ;[ Możesz mnie nazwać ownerem, ale nie n00bem. Jestem lepszy niż Ci z Pure Pwnage. A teraz bye, idę spać ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 lol nie jesteś nołlajfem bo masz 16 lvl priestem w wowie a ja cię biore na hita hyhyhy pryyyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 lol nie jesteś nołlajfem bo masz 16 lvl priestem w wowie a ja cię biore na hita hyhyhy pryyyk Zrobiony w jedną noc :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Pobawię się w Nikasa :P Wrzucę sobie dwie prawie identyczne foty :D http://photos.nasza-klasa.pl/5507483/41/main/e4ba0a0bcf.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/4581375/72/ot...389932b683.jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Dawno nie spałeś :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Nie ja po prostu zawsze tak wychodzę na zdjęciu. :) Jak już kiedyś mówiłem: Flash aparatu to ZUO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 To otwórz oczy na maksa i wtedy rób. Albo bez flesza. Będzie dobrze! Nikas, coś zmienia się na twoich zdjęciach: UROSŁEŚ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 lol mały gnój na tym pierwszym zdjęciu : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Platyna, bracie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 HRABIA JAN http://photos.nasza-klasa.pl/13981152/19/m...bc5d40aa50.jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Czemu dajecie zawsze te same, powykręcane mordy, w których nic się nie zmieniło wtf ? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 ej nie, ostatnie zdjęcie Flaka jest inne niż pozostałe. ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ja nigdy nie daje tego samego zdjecia co wczesniej :0 (dla tego pewnie tak malo fotek daje xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ja nigdy nie daje tego samego zdjecia co wczesniej Ja też nie. powykręcane mordy sam jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 http://img201.imageshack.us/img201/30/tyktykxd.png O macie xdd Na nk jest więcej fotek :) Dusia samo zło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi