Makary155 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 W czwartek zamieszczę tu moją pierwszą "większą" grę.... Beznadziejna.... Głupia... Ale na początek może być :beta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Super. Jeśli zaraz nie wynajdziesz wehikułu czasu i nie przeniesiesz nas do momentu kiedy gra zostanie umieszczona, będę się wykłócał o postowanie w złych forach ;P. Zresztą jak na zapowiedź to wiele się nie dowiedziałem na temat gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Super. Jeśli zaraz nie wynajdziesz wehikułu czasu i nie przeniesiesz nas do momentu kiedy gra zostanie umieszczona, będę się wykłócał o postowanie w złych forach ;P. Zresztą jak na zapowiedź to wiele się nie dowiedziałem na temat gry. Taka sobie... Chodzisz i strzelasz,strzelasz i strzelasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Czytałeś regulamin forum? A konkretnie punkt 12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 hę?? Taka sobie... Chodzisz i strzelasz,strzelasz i strzelaszjak taka sobie to poco ją reklamujesz? jak nawej jeszcze jej niema <_< W czwartek zamieszczę tu moją pierwszą "większą" grę.... Beznadziejna.... Głupia... Ale na początek może być beta.gif Wogule co to ma być ?? :blink: Cześć robię grę lepszą od najlepszej gry świata! ocieniajcie! chodzi oto aby w nią zagrać i zobaczyć jaka jest super! grę zrobie za jakień niewiem kiedy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 No dobra, przepraszam.. :boxed: najpierw piszę, potem myśle ale grę i screen umieszczę w czwartek bo codziennie dostępu do Internetu nie mam Wpadłem tylko na chwilę sprawdzić co się dzieje na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 a wiesz, że nieznajomosć prawa szkodzi? W polskim prawie tak jest - to oznacza, że nieznajomość prawa nie tlumaczy cię z popełnionego przestępstwa... w sądzie jakbyś powiedział, że ty nie wiedziałeś, ze popełniasz przestępstwo to jeszcze byś se lipy narobił. Masz szczęście, że tutaj nie panuje atmosferka jak w sądzie, i że Dawidsu tego jeszcze nie czytał... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 W czwartek zamieszczę tu moją pierwszą "większą" grę.... Beznadziejna.... Głupia... Ale na początek może być Poza tym wszystkim co przedmówcy powiedzieli... Liczysz, że ktoś zagra w tę grę przy takiej "reklamie" jaką jej robisz? To w końcu Twoje dzieło - trochę pozytywów. Wyobraź sobie co by było gdyby na półkach w sklepie stały gry reklamowane jako "nawet niezła bijatyka", "tragiczne FPP ale da się zagrać", "kiepskie RPG - zrzyna z Oblivion" itp. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 lol! To co powiedzieć o Crapach XD "Nie kupuj tego! to syf człowieku, jak to kupisz to jesteś idiotą" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Już nie mogę doczekać sie gierki. Po takich zapowiedziach i z taką nazwą - to musi być hit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 @UP Właśnie, nie moge sie doczekać jak będe walczył z muzgami, a co to jest muzg? O mózgu słyszałem ale o muzgach nic mi nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 @UP Właśnie, nie moge sie doczekać jak będe walczył z muzgami, a co to jest muzg? O mózgu słyszałem ale o muzgach nic mi nie wiadomo Muzgi to takie motylki, tyle że mają nogi, są przezroczyste i żywią się zwłokami krasnoludów w zaawansowanym stopniu rozkładu. Boże (Szatanie?), kolejny nuberski temat do spamowania. Zamknijcie to, i tak już dosyć go zbluzgaliśmy ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 @UP Właśnie, nie moge sie doczekać jak będe walczył z muzgami, a co to jest muzg? O mózgu słyszałem ale o muzgach nic mi nie wiadomo Jak widzę, nie słyszeliście nigdy zespołu Defekt Muzgó :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 W czwartek zamieszczę tu moją pierwszą "większą" grę.... Beznadziejna.... Głupia... Ale na początek może być :beta: Czyli ja niby mam rozumiec że zamieścisz w czwartek pierwszą większą gre, która będzie głupią i beznadziejną betą twojej gry... hmmm... to fajnie masz :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi