Pasterz Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Tworzę grę RPG i chciałbym, że gdy gracz podchodzi do domku to żeby dach tego domku znikał żeby można było widzieć gracza. Szukałem tego na forum i nie mogłem znaleźć więc jak ktoś wie jak to zrobić to proszę o pomoc. Z góry wielkie dzięki :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Użyj funkcji image_alpha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Albo zmień visible na 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Stwórz dach jako niezależny obiekt i przy kolizji z graczem ustaw to co napisał Dark Maximal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 dziękuję wam za pomoc bez was było by mi ciężko stworzyć dobrego RPG:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi