Bizon Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Bardzo kiepska gra ale to moja pierwsza :] Gra polega na tym że musimy klikać ciągle na pingwina aby nie uciekł! Jak zniknie to oznacza że przegrałeś. Wiem wiem kiepska gra :] https://gmclan.org/up1475.html Acha ! Na początku kliknijcie na pingwina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Dlaczego dajesz w pliku projektu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 ops sory nieprzytomny jestem :D :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibi Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Tylko jedno pytanie. Masz zezwolenie od autora na muzykę do gry?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Tylko jedno pytanie. Masz zezwolenie od autora na muzykę do gry?? :] nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 zrobiłem wersje 2 ale macie mi ocenić! 2 jest owiele lepsza ( chyba ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Daj ta gre w EXE to sciagne i ocenie :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Słabiutko. Zalety: + nie jest na przykładzie Wady: - nuda - muzyka uruchamia się po kliknięciu pingwina - czyli gra się tnie - mogę sobie trzymać lewy klawisz myszy, wskazując kursorem na pingwina - an on za planszę nie wyjdzie - trzeba samodzielnie likwidować błędy gry - pingwin to po prostu obrazek 2/10 - byłoby 1/10, gdyby to nie była twoja pierwsza gra. Cenię to, że nie zrobiłeś jej na jakimś przykładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 jedyne co w tej grze jest fajne.......muzyka :) nastepny przerobiony przyklad :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibi Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 . Cenię to, że nie zrobiłeś jej na jakimś przykładzie. A czy przypadkiem nie jest to przykład Catch the clown ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Miło że dałeś nam nie przetestowaną grę, którą sami mamy naprawiać ;) Nie wspomnę już o tym że ściany są krzywo ułożone, a gra jest nudna jak flaki z sosem tabasco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Miło że dałeś nam nie przetestowaną grę, którą sami mamy naprawiać ;) Nie wspomnę już o tym że ściany są krzywo ułożone, a gra jest nudna jak flaki z sosem tabasco... testowałem ją ale nie wiem jak to naprawidź :( :( :( :( wiem następna kiepska gra . 2 część : https://gmclan.org/up1475.html :( :( :( :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 No cóz :( Pingwin wychodzi poza plansze, długo się uruchamia. A gra to pprzerobione cath the clown choć dobrze że chociaż zrobiłeś więcej niż spyro w cath the sparxs. Czemu nie zapisałeś w exe, nawet w drugiej wersji! Mi się nie chce instalować od nowa mojego zawirusowanego g.m.6 by uruchomić jakąś badziewną minigierę. Tak, tak. I tutaj ujawnia się lenistwo. Wiele osób myśli tak. A, przerobie sobie przykład, ci z gmclan się nie poznają bo przeciez ściągnełem go z oficjalnej strony gm. Pewnie jej nie znają. Przemienie sprity na gorsze i zmienie info. A na końcu wrzucę na gmclan jako "moja nowa gra,wiem że jest badziewna ale przecież to dopiero pierwsza gra". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 testowałem ją ale nie wiem jak to naprawidź W create obiektu object0 odwołałeś się do nieistniejącego tła. @Blackmaul: jak czytałem twój post, to byłem święcie przekonany, że go Ranmus napisał, pomimo, że Ranmus już dłuższy czas nie ma tego avatara xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 A czy przypadkiem nie jest to przykład Catch the clown ;] Niestety, nie. :) Silnik tej gry różni się od silnika Catch the clown. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 No cóz :( Pingwin wychodzi poza plansze, długo się uruchamia. A gra to pprzerobione cath the clown choć dobrze że chociaż zrobiłeś więcej niż spyro w cath the sparxs. Czemu nie zapisałeś w exe, nawet w drugiej wersji! Mi się nie chce instalować od nowa mojego zawirusowanego g.m.6 by uruchomić jakąś badziewną minigierę. Tak, tak. I tutaj ujawnia się lenistwo. Wiele osób myśli tak. Pingwin wychodzi poza plansze NIE WIDZISZ TEMATU? UCIEKNIE TO PRZEGRYWASZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Bizon dasz to w exe czy nie potrafisz? wiedziałem a zapomniałem nie potrafie bo zapomniałem i se teraz nei moge przypomnieć :] :D :bye1: :jezor: :lol: :rolleyes: B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 denna gra, daj chociaż w pingwinie warunek że jak wyleci poza mapke to koniec gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Postaraj się kolejnym razem o coś, trochę lepszego i nie przeriobionego z przykładu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibi Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Otwieram Pingwin ucieka 2 i co widzę?? Aż 3 plansze. Tak, fajnie, tylko jak ma się przejść do następnej?? Kiedy wszedłem na zdarzenia to wnioskuję, że gra zrobiona w pół godziny. Takich dennych gier pojawia się coraz więcej :( Ludzie postarajcie się i dopiero wstawcie grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Nie widzisz tematu, ucieknie, przegrywasz! Tylko jak ucieknie to gra trwa dalej. Nie ma komunikatu że przegrałeś ani tabeli wników lub chociaż restartu gry! :angry: A masz juz to?!Byłeś na FAQ? FILE/CREATE EXPECUTABLE joke:A tak poza tym właśnie zrobiłem super grę w stylu gta link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi