wiesiek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Bardzo ale to bardzo mi sie chce kopę(lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 no chłopie, wku*wisz tym moderatorów i admina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ja jestem spokojny. :] Warn. A i może jakiś ban się znajdzie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Kurcze, Dawidsu, bądź bardziej stanowczy, bo potem muszę bawić się w obniżanie, a potem podwyższanie warna gdyż nie da się nie zmieniać warnów. :) Wiesz, że są jeszcze inne opcje prócz banowania i warnów? Naucz się lepiej skalować kary. A co do tematu, w sume za te ostatnie ciągłe spamy możemy koledze dać zawieszenie konta na 14 dni, może przed gwiazdką się uspokoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Nie wiem czy to przemowi do rozumu wieska, ale sluchaj wiesiek pokazales jak glupi moze byc czlowiek i do czego jest zdolne dziecko neo. wyslijcie smsa na nr 7222 o tresci wiesiek. pomozmy mu... Dziekuje to wszystko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 wiesiek w pięknym stylu napisał swój 30 post .Gratulację dla niego :thumbsup: . :twisted: Takich trzeba tempić! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 przecież to jest śmieszne nie widzicie tego ? ... xD masz świetne poczucie humoru, Hollywood stoi dla Ciebie otworem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Bardzo ale to bardzo mi sie chce kopę Mnie też. On chyba nie lubi tego forum... Kill him! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Dobra, koniec tej jakże wspaniałej ironii, którą posługujecie się iście po mistrzowsku. Zamykam. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi