Szymek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Jak zrobić aby mi wyświetlało życie w prawym górnym rogu ekranu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 to moze ja zaprogramuje nasza gre jezeli nie wiesz mozna to zrobic klockiem draw the helth bar i tam powstawiej wartosci x1 i y1 to miejsce gdzie pasek ma sie rozpoczac a x2 i y2 gdzie zakonczyc a pozatym jest taka opcja szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 1.Używam spiralnego healtha z przykładu Matthewa. 2.Ja się pytam jak zrobić w scrollingowym roomie aby zawsze tożycie było w prawym górnym rogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Uwzględnij pozycję viewa przy rysowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 a jak to zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 a jak to zrobić??Starannie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 wpisz w wyszukiwarce "Viewy" lub "Viewsy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi