zielak300 Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Może zrobimy forumową zżutke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 E tam, szkoda kasy :P . 3 lata pisania gry w C++ i ma się lepszy efekt xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 szkoda tylko że jest cholernie drogi.może i drogi ale wart swojej ceny :P Bawiłem się kiedyś w GS ale zrezygnowałem :P Zielak naucz się robić gry w game makerze a potem weź się za gry 3D w GM xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Ja również polecam po prostu GMa. W sumie to naprawde dobre narzędzie, łatwe w obsłudze dla początkującego i bardzo zaawansowane jak już się wie co się robi. 3D też da się zrobić choć wspaniałych efektów nie będzie. Za to w 2d - hulaj dusza, piekła nie ma - mozliwości niemal nieograniczone. Swoją drogą - zabawny topic - pierwsze posty jak tłumaczycie, że GM to nie to samo co 3dGM to czysty kabaret :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 3d game studio bardzo fajny program! Jedną z zalet jest na przykład robienie LIGHTMAP w trybie automatycznym. Największą wadą jest to że nie robi jednak lightmapy z obiektow 3d dodanych przez ciebie i nie można ich przekonwertowac do prymitywów. W CoD:UO ciężarówka ma ligtmape co game studio 3d jest niemożliwe do wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortus Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 to jedna firma produkuje jako pierwsze zaczynałem od the 3D game maker fajny był lecz gry robił do kitu sypał się często a co do tego studio może i jest droge ale tak naprawde to ono jest warte swej ceny miałem dark basica taki język zrobion przez tą firme był dość prosty i super sie pisało gry lecz jest jedna rzecz która może dręczyć wszystko piszesz a w game makerze możesz składać z gotowych elementów lub kodować w gml polecam byś wzioł sobie kupił game makera a jeśli zależy ci na super grach to już studio zostaje :] może i bym sobie kupił studio ale ono jest strasznie drogie :crying: 899$ :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Urzywaj w przyszłości przecinków i kropek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Wiódł ślepy kulawego... ;) A z tego co wiem, 3DGM był w Polsce już po polsku sprzedawany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 to jedna firma produkuje jako pierwsze zaczynałem od the 3D game maker fajny był lecz gry robił do kitu sypał się często... Teraz to przetłumacz. PS. Bez obrazy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi