Wolfoxer Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Z tego co zakumałem z dennego tłumaczenia to ten TROJAN chyba atakuje losowe IP (chyba), a denerwuje mnie że Panda ciągle go unieszkodliwia i próbuje mi sie wryć jakiś podsystem dos (16-bitowy). Jak sie pozbyć natręta? BTW: Sory Ranma że cie dręczyłem. Chodziło właśnie o to, a adres który ci dałem to ponoć z niego atakuje trojan (tak panda pisze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 ja mam coś takiego co trochę w avascie :/ pomocy też! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 1. Zainstalować porządnego firewala , bo ten z avasta to hmmm..... 2. to nie trojan, tylko jakiś bot/człowiek chce Ci sie na kompa włamać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 jak narazie chroni skutecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Ja mam Panda Antivirus Titanum 2006 i też daje takie komunikaty,jak licencja sie skończy to wezmę chyba NOD32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 1. Zainstalować porządnego firewala , bo ten z avasta to hmmm..... 2. to nie trojan, tylko jakiś bot/człowiek chce Ci sie na kompa włamać. Sprawdziłem skąd jest, ROBIMY ZRZUTKE NA BOMBE JADROWA A JA PUSZCZE NA AMERYKANCOW @Pieter6 Nie wiem ile u ciebie znaczy co troche ale u mnie czasami nie mijają dwie minuty :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Avast is cool! Co do tego Trojana: Skopiuj komunikat i wklej go w google. Ja tak rozwiązuję problemy z grami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 @Wolfox: to wewnętrzny IP z sieci Pietera. @Pieter: Rozwiązanie jest proste - wypier*olić Avasta, wgrać AVG Free jako antywirus i Kerio Personal Firewall lub Zone Alarm jako firewall, i sprawa rozwiązania. Ewentualnie zmienić system na Linux i mieć spokój od wirusów :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Ja osobiście też kiedyś tak miałem, lecz po wykupieniu AntiVirenKit(jeden z najlepszych antywirusów na świecie) i zainstalowaniu Sygate Personal Firewall(w jakiejś gazecie go testowali i był najlepszy) nie mam już żadnych problemów. Szczególnie polecam Sygate'a ponieważ jest darmowy a bardzo skuteczny :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Listopada 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Ewentualnie zmienić system na Linux i mieć spokój od wirusów :)A co to ma do tematu? Mowa jest o trojanie przecież, a w linuksie także jest od cholery rootkitów, które ciężko wykryć, a ty stajesz się komputerem zombie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Up.....wy hacker sie odczepił Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi