Solmis Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Czy moge zrobic gre 3d w game makerze 6.1? Jesli tak, to d,ajcie jakies skrypty. :P :P Tak przy okazji: I. Jak mogę zrobić, by kamera zawsze pokazaywala ta sama strone samochodu. Np.: Jade samochodem... skrecam w lewo i zeby kamera tez "skrecila". Zeby Pokazywala np. caly czs tylko tyl samochodu, niezaleznie od skrecania. II. Jak zrobic dobre sterowanie do mojego samochodu? :] :] Ciagle wpada w poslizg albo cos, jak steruje. Pomocy! :D :D :jezor: --------------------------------------------------- Projekty: Master Cooker - 2% Tyrasig - 1% Hewed racing - 10% AI - 27% xD =P xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Na stronie gamemaker.nl są przykłady gier w 3d, ściągnij je, a co do kamery podążającej za samochodem, to jeśli chodzi ci o 3d, to nie dawno był taki temat, poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja ci radzę włączyć helpa i czytać rozdział o grach 3D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 a jeśli on nie umie angielskiego? BTW. jak długo robisz w GM? Bo nawet łatwo jest zrobić ale trzeba znać skrypty takie jak: d3d_draw_model(), d3d_draw_vertex() itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Ja?? W GM'ie? Okolo 3 miochow :P :P :P Odpowie mi ktos na pozostale pytania :PPPPPPPP --------------------------------------------------- Projekty: Master Cooker - 2% Tyrasig - 1% Hewed racing - 10% AI - 27% xD =P xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Naucz się robić dobrze gry 2D, potem 3D. 3D w GM to tylko podstawianie funkcji rysowania 3D do akcji które byś miał w grze 2D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 a jeśli on nie umie angielskiego?To niech się nauczy albo nie dotyka programowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Znam angielski!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: "Zrobicie mi caly kod gry 3d, ja dodam teksture" Jasne. Nie o to mi chodzi do chol***! Odpowie mi ktos na pozostale pytania?? :angry: Dosyc tych wszystkich komentarzy na temat 3d!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: ---------------------------------------- Master Cooker - 2% Tyrasig - 9% Hewed racing - 11% AI - 27% xD =P xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 odpowiedz na jedno twoje pytania :] : https://gmclan.org/index.php?plik=103 i https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=2511 poszukać niemożna ?? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Dzięki wielkie!!!!! :] :] :] :] :] :] :] :] :] --------------------------------------------------- Projekty: Master Cooker - 2% Tyrasig - 19% Hewed racing - 62% AI - 27% xD =P xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi