blackmaul Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Może załóż temat: Datki gm6 dla Albusika xD Skończe robić: Dam ci kod ;) btw, ja nie krzyczę, ja tylko mówię :) Powiedz Williamowi że ci potrzebny kod windy bo chcesz się nauczyć systemy robić ;) @Piotr urodzony w 1995 roku: Co jest źle z kolizjami? Postać cały czas zahacza o śćiany a jak pójdzie trochę do góry już nie może się cofnąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Jeśli chodzi o to że nie można sie cofnąć to zawsze tak mam.W innych grach też tak miałem :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 @Albusik: A EA Sports poprosiłbyś o kod FIFY 2007, bo chcesz się nauczyć robić gry xD ? Spróbuj zrobić coś samemu, szybciej się nauczysz niż przerabiając, ew. przeglądając czyjś kod, który robił po swojemu, więc najczęściej czytelny tylko dla niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Nie FIFY, lepiej Need For Speed albo GTA:SA xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Racja, skąd mamy wiedzieć, że nie jesteś noobem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 @Matthew: Chyba lamerem... N00b to początkujący który uważa się za mistrza, lamer to ktoś kto podpisuje się pod nieswoje dzieła, a newbie to początkujący. Ile razy to można powtarzać? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Daj sobie w sygnaturze. :D I skończcie z tym offtopem, bo np. post piotrexa1995, to już przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Przez przypadek usunąłem plik źródłowy tej gry :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 To ściągnij sobie taki dosowy programik Undelete, odzyska ci wszystkie skasowane przez ciebie pliki :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Ale ja też opróżniłem kosz :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 A chociaż przeczytałeś zasadę działania programu undelete? Żaden plik nie jest na trwałe skasowany z dysku i można go odzyskać specjalnymi programami, np. undelete. A kosz to taka zabawka, która niby ma imitować, że jak opróżnisz kosz, to plików nie odzyskasz. Gów*o prawda :] . Chyba, że sformatujesz dysk i wgrasz na niego coś na nowo, to co innego, ale zapewne nie formatowałeś dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Nie formatowałem :) .Ściągłem program Active@ UNDELETE 5.1.10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Chyba nie przeczytaliście postu Patrysława. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 słaba niestety 4/10 :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi