Sutikku Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Mam trochę nietypowy problem. Na łóżku mam klawiaturkę, myszkę i sobie w nocy śmigam po internecie, aż prędzej czy później zasnę, a komputer zostaje włączony. Sam się nie uśpi bo gdzieś tam szturchnę myszką, to coś przypadkiem na klawiaturze wpiszę. Jest jakieś narzędzie, albo idzie samemu to zrobić żeby np. o 2 w nocy komputer pokazywał powiadomienie, że chce się wyłączyć, jeśli nie kliknę anuluj, to się uśpi? Bo tylko prąd marnuje ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Czerwca 2018 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 shutdown -s -f -t [czas w sekundach do ubicia], jak nie zasniesz do tego czasu to wpisz sobie shutdown -a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Kiedyś używałem Shutdown Tool, darmowe i proste, o podanej godzinie odpala komendę shutdown -s -f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Kiedyś napisałem sobie program do gaszenia ale chyba już go nie mam. Mam laptopa i się sam gasi. Poszukam na pendrive ale chyba już nie mam. Niestety nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi