Cekol Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Oto daje do waszej dyspozycji mój program do sterowania myszki dololnym padem,joystikiem a nawet kierownicą. :P https://gmclan.org/up808_4_mouse.html proszę go ocenić :) edit: 222 posty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 No fajne wykonanie, trochę bugów. A apropo wykorzystałes mój przykład i dll który ci pokazałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 trochę bugów. a jakich? ba tak niezauważyłem :P niech ktoś jeszcze oceni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Cekol - Jak testowałem, naciskałem przyciski, itp. to wyskoczył błąd. Za chwile ściągnę drugi raz, przetestuje, dam edita i powiem co jest "źle". W programie podoba mi się fajne GUI i ustawianie przycisków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Cekol@ Nie zauważyłeś tego błędu??? Jak widać, nie tylko Kubx ma błędy. Po prostu, jak klikasz innymi przyskami (2,3,4) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 ej jakie bugi?? ja żadnych niewidzę ,niepokazują się i program działa bez problemu. Dajcie screen albo coś jaki to bug jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag67 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 to zalezy od joysticka , gamepada itp. ja mam tak jak mam analog wlaczony to sa bugi a jak wylaczony to wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi