Buziol Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Tytuł: BOD BLOB 2 (2004r) (zgodnie z obietnicą, że wrzucę stare abandoned projects z 2003-2006, kolejne wkrótce) Gatunek: Logic Game / Block Game Opis: Kolejny projekt z odmętów czeluści dawnej historii tworzenia gier, gra jest praktycznie skończona - brakuje tylko Title Screen'a a leveli jest aż 120 wszystkie grywalne. Więc postanowiłem ten zapomniany projekt wrzucić do działu z ukończonymi produkcjami. Skaczemy po planszy po blokach. Naszym zadaniem jest albo zdobycie porozsiewanych na planszy diamentów albo zniszczenie wszystkich bloków. Co ciekawe projekt był praktycznie skończony, nie wiem dlaczego nigdy nie znalazłem kilku godzin, żeby zrobić TITLE SCREEN (już pomijam intro/outro). GRA JEST W JĘZYKU POLSKIM. (częściowo przetłumaczone na ENG) Download: https://drive.google.com/open?id=0Bz76oYBcuDHtcmE5blBDek80X2s Rozmiar pliku: 30 Mb Autorzy: Programowanie: Michał (Softendo / Buziol) http://www.buziol.pl http://www.softendo.com Fabuła: Patrz: opis. Grafika: Michał (Softendo / Buziol) Gdaniec Muzyka: Internet/Public Domain Penguin i Adriann 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 WIem, że to nie w temacie, ale nie masz pojęcia ile godzin przegrałem w Twojego mario nawet nie wiedząc, że jesteś Polakiem(tym bardziej mieszkającym o rzut beretem) albo, że robiłeś w game makerze. (nigdy nie udało mi się go ukończyć mario forever, ale byłem blisko). To było już ładnych parę lat temu... Więc ten, dzięki za ten skrawek moich nastoletnich lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziol Opublikowano 1 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 7 godzin temu, I am vader napisał: WIem, że to nie w temacie, ale nie masz pojęcia ile godzin przegrałem w Twojego mario nawet nie wiedząc, że jesteś Polakiem(tym bardziej mieszkającym o rzut beretem) albo, że robiłeś w game makerze. (nigdy nie udało mi się go ukończyć mario forever, ale byłem blisko). To było już ładnych parę lat temu... Więc ten, dzięki za ten skrawek moich nastoletnich lat. Miło jest mi to słyszeć, cieszę się, że mogłem się przyczynić swoją Twórczością do kawałka czyjegoś fajnego okresu życia Cała przyjemność po mojej stronie. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Identycznie, z płyt CDAction czy innych magazynowych najwięcej zagrywałem się w Mario forever. Jakbym miał licznik jak na steamie to myślę, że spokojnie by wyszło około 400 godzin gry. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Kupa zabawy! Prosta wciągająca mechanika, przyjemna oprawa..achh aż chciałoby się wrócić do tamtych czasów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi