Luki251 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Zrobiłem menu i osobny do nie go room.Co zrobić żeby jak nacisne nowa gra to żeby mnie wtedy przenosiło do następnego poziomu gdzie już jest gra? :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 W obiekcie "nowa gra" event->mouse->left pressed i tam daj przenoszenie. room_goto, room_goto_next Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Widze że słabo znasz się na GameMakerze, zapraszam na hackerproject, tam ci wszostko wyjaśnie... Kliknij na jego userbar (hackerproject) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 A ja zapraszam cię do zostania na tym serwisie. Shyliosa natomiast upraszam o zaprzestanie podstępnego podbierania użytkowników. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Ja tylko mówie że z takimi prostymi problemami to tam zapraszam, ale za odpędzianie przepraszam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Ta, twoim sposobem chcesz zrobić z GMCLANu forum tylko dla profesjonalistów i w końcu by zamarło. Poza tym, taka reklama jest na swój sposób chamska :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi