MaxGaming Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Chce przenieść sklep oparty na silniku prestashop z jednego serwera na drugi. Chciałem zrobić to na Janusza i spróbować przekopiować cały public_html i export zrobić sql z phpmyadmin. Nie wiem, na moje powinno działać. Tylko nie mogę wyeksportować tej bazy. Wchodzę w phpmyadmin zaznaczam żeby mi exportowało bazę danych presta shopu zaczyna się pobieranie pliku sql i nie pobiera się bo wyskakuje niby błąd sieci. Zgaduje że baza jest za dużo bo mniejsze bez problemu idą. Próbowałem też programem MySql-Front ale klikam export on mieli, mieli i nic nie ma. To samo, żadnego postępu. Co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Chce przenieść sklep oparty na silniku prestashop z jednego serwera na drugi. Chciałem zrobić to na Janusza i spróbować przekopiować cały public_html i export zrobić sql z phpmyadmin. Nie wiem, na moje powinno działać. Tylko nie mogę wyeksportować tej bazy. Wchodzę w phpmyadmin zaznaczam żeby mi exportowało bazę danych presta shopu zaczyna się pobieranie pliku sql i nie pobiera się bo wyskakuje niby błąd sieci. Zgaduje że baza jest za dużo bo mniejsze bez problemu idą. Próbowałem też programem MySql-Front ale klikam export on mieli, mieli i nic nie ma. To samo, żadnego postępu. Co zrobić? Jak masz dostęp do shella to możesz spróbować mysqldump, albo lżejszy od PMA Adminer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2017 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Przenieś ją fragmentami (wybierz kilka tabel tylko). Pamiętaj aby w tych eksportach wyłączyć sprawdzanie kluczy (opcja gdy eksportujesz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi