Gibki Kaktus Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Dobry ludy, wracam se do kraju cebulandii na 2 tygodnie sierpnia jade na jakies smieszne festiwale, gdzie nie wiem czy przezyje i milo by bylo kogos tam spotkac z was, ktos sie wybiera? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Ja bardzo chcę do Ostródy pojechać kiedykolwiek ale nie mam na to czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Lipca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 jadę na wooda, jak znam Threefa to on też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Wojo, na Ostrodzie bylem tylko raz i yo co Ci moge powiedziec to "Pier**l wszystko i dawaj, jest ######scie"xD Chell,No to sie jakos zgadamy pogadac, wypic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Nie mogę teraz wszystkiego pierdolnac bo ten rok ma szczególne znaczenie jeśli chodzi o moje plany życiowe ale na następny rok właśnie planuję wakacje w Ostródzie. Ale z tego co czytałem to chyba tam trzeba sobie jakieś wejściówki kupować, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Tak. Sa karnety czym wczesniej kupisz tym tansze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 jadę na wooda, jak znam Threefa to on też No właśnie pierwszy rok gdzie Woodstock tylko odwiedzę. Mam większe plany. Wycieczkę dookoła polski. Oczywiście zahaczając Woodstock, ale tylko na kilka godzin i chyba w czwartek, albo środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 jak będziesz gdzieś na śląsku threef to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 jak będziesz gdzieś na śląsku threef to daj znać Zdefiniuj "gdzieś". Bo będę ale nie mam planu gdzie. Jak znasz fajne miejscówki w okolicy to wciąż czekamy na propozycje co zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Lipca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 zasmuciles mnie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Ogólnie Gliwice i Katowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Jade na wódstok jak coś :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Lipca 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 732010424 jakby co woodstockowicze, jadę w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Jestem od wtorku, 725 573 949 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Właśnie jestem w drodze. Wpadamy tylko na kilka godzin. Prawdopodobnie jutro ok 12:00 będziemy siedzieć z laptopami na krawężniku i robić gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Właśnie jestem w drodze. Wpadamy tylko na kilka godzin. Prawdopodobnie jutro ok 12:00 będziemy siedzieć z laptopami na krawężniku i robić gry. GM gorszy niż heroina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi