Szymek Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Witam na wejście chciałbym wam zaprezentować mojego autorstwa chat proszę o ściąganie i komentowanie. Download Chciałbym was poinformować że właśnie wyszła nowa wersja 1.01 poprawki: -dodałem humory -jeśli ktoś coś napisze a masz zminimalizowamy chat to zacznie mrugać na pomarańczowo wersja 1.02 poprawki: -ładniejsze logowanie -blokada pisania poza okno -poprawione pole do pisania -zapisywanie danych o tle do pliku i wczytywanie Pozdrawiam Szymek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Pusto na tym czacie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 A czego się spodziewać po dopiero wydanym chacie.Chyba postaram się dać na niego jakieś boty.Jeśli ktoś chce pogadać to właśnie wszedłem na ten chat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 włączysz się do chata bo hce go sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Jestem na czacie ale ciebie niema może wpisałeś coś w polu password? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 tak napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 To znaczy że wszedłeś na inny pokój aby wejść na główny trzeba zostawić to pole puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Trzeba bylo wczesniej powiedziec :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Przepraszam że tak późno was poinformowałem.Jest ktoś na chacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Nice, very nice :) Dam ten programik kolegom i będziemy czatować. Można zmieniać skiny i wogóle, warty ściągnięcia, czekam na następną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Października 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Ten czat prócz zmienionego okna logowania i tła niczym się nie różni od przykładu czata dostarczanego z dll'em soc. Coś mało się narobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Ranmus:Pracuje nad privem, usmieszkami itd. i więcej niema nic co by wymagalo zmiany lub dodania.Acha możliwe że podobny, ale sam zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Oceni ktoś wreszcie mój Chat!!!!!!!!!!????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Co tu jest do oceniania? Przerobiony (chyba) gotowy przyklad i to wszystko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Dokładnie. Rozbuduj go, to pogadamy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Że jest na dllu i możliwe że zrobiony tym samym sposobem co przykład to nieznaczy że jest to przerobiony przykład :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniki Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Niezłe :] EDIT: Właśnie przeczytałem odpowiedzi innych, nie znam tego przykładu, więc nie oceniam sry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 To go poznasz masz tu link do dlla soc w tym folderze będą też przykłady: link .I sobie porównaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 A czego się spodziewać po dopiero wydanym chacie.Chyba postaram się dać na niego jakieś boty.Jeśli ktoś chce pogadać to właśnie wszedłem na ten chat. Jak będę chciał pogadać, to pogadam z człowiekiem-nie botem. Ale jak zrobisz boty, to przynajmniej udowodnisz, że jesteś świetnym koderem. Ale ogólnie dobra robota! PS-Znajdźcie temat Battletank w Gotowych... i pograjcie i MI ODPISZCIE :) PS2-to taki product placement :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Dzięki za ocenę Adster napewno pogram i ocenię twoją gierkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi