Gibki Kaktus Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Tytuł: tytuł gry (np. Przygody Babcii Stasi i jej Bociana) Gatunek: Shooter 2D Opis: W grze wcielamy się w nieznajomego bohatera, który utracił pamięć i został uratowany przez myśliwego. By się odwdzięczyć za uratowanie pomagamy mu w jego pracy, jednak później stajemy sie ważną podporą dla całej wyspy.... Gra jest niewielkim Shooterem 2D polegającym na przebijaniu się przez hordy przeciwników. Download: https://dravisoft.itch.io/orghia-kulus Rozmiar pliku:8MB Autorzy: Programowanie: Gibki Kaktus Fabuła: Gibki Kaktus Grafika: Gibki Kaktus Muzyka: freesound.org, battle for wesnoth, opengameart.org Screeny: Oprócz tego wraz z dniem dzisiejszym oficjalnie ruszyła strona Dravisoftu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Dziwna ta gra, nie bardzo wiem, o co chodzi... nawet żadnego helpa nie ma ani nic. Trochę pograłem, postrzelałem sobie, coś mnie zabiło i gdy kliknąłem na dziwny koślawy kwadrat, gra się wysypała: ___________________________________________ ############################################################################################ FATAL ERROR in action number 1 of Draw Event for object o_hero: Variable o_hero.tx(100052, -2147483648) not set before reading it. at gml_Object_o_hero_Draw_0 ############################################################################################ Dźwięki wilków są dobijająca, jakieś dziwne stękanie do mikrofonu. Aha, i do czego służą te niebieskie spirale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi