boskipawlo Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Witam forumowe świry. Mam pytanko. Jak zrobić, żeby po powrocie do wcześniejszego room'u być w miejscu w którym się go opuściło a nie na pozycji początkowej? Mam nadzieję, że przedstawiłem problem dość jasno. PS: program piszę w GM 8.0 Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Ustaw room na presistant(czy jakoś tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boskipawlo Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Tego mi było trzeba. Wielkie dzięki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignatus Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Jak to możliwe że używasz GM8 Pro ? Przecież nie da się już od dawna do tego wykupić Pro a nie wmówisz mi że masz wykupione od 5 lat i nie wiesz co to persistent room:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Może sobie ściągnął z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi