pablo1517 Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Tymon... tam każda mapa jest badziewna jak nie zagrasz z minimum 3 sobami na wyściog po gwiazdki. Pieterowi tez podobno bardziej podobała się stara...a co ja widze po jednym wysicgu po gwiazdki we 3? "jeszcze raz"..."jeszcze raz" :P Ta mapa jeszcze ulegnie zmianie ale zrozum ona musi być taka mniej dziurawa zeby nie bylo ze co 5 s gwiazdka się respawnuje bo wyleciala za rooma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Koledzy mam prośbę. Grałem z Tymonem w tą moją grę i Tymon powiedział coś takiego, "Jestem ciekaw ile osób to może pociągnąć". No własnie nie tylko on jest ciekaw. Potrzebuje Testerów. Im więcej tym lepiej. Każdy z was kto może i ma ochote niech napisze tutaj. Ja nie mam zew IP więc prosiłbym o zaopatrzenie się w hamachi. z gory thx. http://www.gmclan.org/up199_4_Mario_Crossing_ClientStar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 to co? nikt mi nie pomoże? (skasowałbym posta (2^) ale na tym dziwnym forum się nie da...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Poczekaj moze sie ktos zglosi nie badz taki nadgorliwy :] Ja moglbym to przetestowac aczkolwiek nie dzis ino jutro :) btw To nie phpBB tylko IPB :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 ale ich potrzebuje jak najwięcej osób. 4 to mało 6 - mało 10 - to tak w miare dopier :D. Z 4 już mam więc 6 mi starczy jak narazie. PS: od ostatniej wersji jaką dałem bardzo wiele się zmieniło. No i zwiększyłem troszkę prędkośc biegania żeby nie mówili że są flaki z olejem. Pozatym teraz wykorzystac moc można też na hiper speeda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Ja bardzo chętnie, tylko że po południu jak już ze szkoły wrócę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 aaaj... :/ more more ludzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 heh... dawno się tu nie odzywałem a gra troszeczke nabrała od tamtego czasu. Sora że wam nie wytłumacze po polsku co jak sie robi xD dam wam linka do publikacji gry na angielskim forum tam macie co jak sie robi ;) sprawdzcie bo są 2 minigry :P OBADAJCIE Narazie jakos nie mialem ochoty tego aktualizowac xD eh jaki ja leniwy jestm. Ale napewno to skończe, do tych 2 minigier i powerupow dodam moze jeszcze jakis specjalny ruch, powerupy nowe i wybor mapy. ;) Ostatnio Ranmus cos sapał że nie ma celu... to masz xD polecam minigre nr1, ta 2 jest nie najgorsza ale trzeba naprawde duzo osob by byla ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 no ta 2 minigierka super ;) w ogole od poczatku tego projektu bylem myslami ze cos z tego wyjdzie, pozniej jakos ucichlo i w sumie stwierdzilem ze sie mylilem ;]. No ale teraz znow jest nadzieja :) daj jeszcze kilka z 10 zeby bylo tych minigierek :))) to juz w ogole graficznie doprawidz, wiecej mapek wszystkiego wiecej, :D napchaj tam tyle ile sie da :D hehe i bedzie wypas :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 A ja mam pytanie czy trzeba do tej gry mieć Hamachi ? Bo jak tak to se nie pogram :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 nie trzeba, ale wtedy musisz poszukac kolegi z zew IP ktory zalozy serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 A ja mam pytanie czy trzeba do tej gry mieć Hamachi ? Bo jak tak to se nie pogram :crying: Hamahi jest tylko głupim emulatorem sieci lan i nic nie ma do całej gry. Wklepujesz IP kolegi i grasz :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 nie jest głupim xD ja nie mam zew ip i moi kumple też i tylko dzieki hamakowi czasami mozemy popykac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Poza tym, sieci VPN jak np. Hamachi, to bardzo dobra metoda anonimowego przeglądania internetu :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 nie offtopić mi tu tylko oceniać gre! sie zbierzcie razem w 6 i se zobaczcice xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ta twoja druga minigierka jest naprawdę super. :D Pozdrawiam i życzę więcej sukcesów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 kto grał już z kolegami xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mam pomysł niech tera wszyscy zagrrają będzie extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mam pomysł niech tera wszyscy zagrrają będzie extra Ja, będzie super. Właśnie, Pablo. Mogę postawić serva, mam zew ipiaka i od razu sprawdzisz grę w 'normalnych' okolicznościach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 spox, jestem za, zbierzcie swoje gg i zrobice konferencje ze mna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 a gdzie te minigry? moze źlą werśje ściągniołem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 a wchodziłeś TUTAJ? Przeczytaj tam ze w serwie wpisujesz komendy na odpalenie minigier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 o godzinie 19:00 polaczac sie na to IP: 89.228.232.28 ja juz bede troche wczesniej dostepny ;p gdzies o 18:50 postawie serwer ;p Mam nadzieje ze wielu z was się polaczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 @Markos A nie możesz tera postawić servera ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ok polacz sie sprawdz czy w ogole da sie xD EDIT: Włączony juz jest ;p jezeli ktos nie moze sie polaczyc niech da znac to kto inny postawi ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Mi nie idzie, dobrze było by gdybyś na Hamachi postawił =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Mi też nie idzie :( @Tymon A jak pod Hamachi to se niepogram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 No i dlaczego nie? Problemem jest zainstalowanie go, jakieś blokady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 zapodaj lnka skad pobiore hamachi bo z dysku mi wyje*** ;p i zalacze ;] OK znalazlem :P juz sicagam nazwa: markos-web haslo: q123w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ło to leci link: http://www.hamachi.cc/download/list.php To podaj od razu namiary na Twoją sieć :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi