PoxiPol Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Dzien dobry, jestem we Wroclawiu, (Polkowicach, Zielonej Gorze, Poznaniu) Kiedys Kaktus sie chcial zjechac, to teraz jest mozliwosc. Love Poxi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ty mi powiedz czy grasz w hordzie, bo jakiś czas temu zmasakrowałem moim hunterem kogoś o twoim nicku na Wintergrasp. A w takim czy innym razie to zapraszam na Poznań Game Jam na koniec stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Grudnia 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 a ja generalnie zapraszam do Poznania, stary koniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ja już wróciłem do wro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 do kiedy tam siedzisz ? to moze wbilbym do wro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Klej. Dawaj znać kiedy masz wolny czas, wpadnę w weekend do wro. Mam w sumie kilka znajomych, których wypadałoby tam odwiedzić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi