pawelek1989 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Wale prosto z mostu: będe wdzięczny temu, który mi powie jak to zrobić,wiem że mam opcje szukania ale wszędzie jest inaczej dlatego: chce zrobić ludzika, którego ręce mają podążać za celownikiem (tak jak w soldat identyko) to jak zrobić, żeby te ręce byli razem z nim jak sie porusza i to, że tak jak w soldacie gdy przekroczy 180 stopni w góre to zmienia stronę w którą patrzy (wiecie o co biega?) i czy mam do tego zrobić spritey które patrzą na tą drugą strone czy nie trzeba i jak zrobić żeby pociski wylatywały z lufy trzeba podać jej x,y? błagam wszystkich na tym forum wiem że jestem "zacofany" w tym ale bardzo chce spróbować to zrobić ludzie jeśli pomożecie bede wam wdzięczy bo to jest najtrudniejsze ale prosiłbym szczegółowo i "prostym" pismem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 prostym pismem? ok... Ja już robie grę a'la soldat i do tego sieciową, ale jeżeli znajdę chodź trochę czasu to wykroje z mojej gry to i ci dam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek1989 Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 prostym pismem? ok... Ja już robie grę a'la soldat i do tego sieciową, ale jeżeli znajdę chodź trochę czasu to wykroje z mojej gry to i ci dam... naprawde robisz taką grę? bo jeśli tak to dzięki ci wielkie żeby ci sie tylko udało...będę czekał :D :D :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 żeby broń latała za kolesiem ustawiasz x.y broni na x.y bohatera żeby celowała w strone celownika musisz użyć klocka "move in direction of a point" żeby się obracała używasz kloca "transform the sprite" i w angle wpisujesz direction. finito. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Dodam jeszcze, że wiele odpowiedzi na swoje pytania znajdziesz w FAQ (duża ikonka pytajnika na głównej stronie GMCLAN). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek1989 Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 tak,rozumiem dzięki tylko nie wiem co jest bo za moim ludzikiem jest ten sam a jak stworze że ma iść do przodu to z mojego ludzika wylatyje z 1000 nowych bez ręki a on sam sie nie rusza co jest? czekam aż odpisze mi pieter6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 heh, w tym przypadku nikt Ci nie powie co zrobiłes źle. Trzeba by było być mistrzem Jodą albo innym Dżedajem. Sam coś spi****eś sam musisz naprawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Poza tym, Tymon dawał dawno temu przykład na forum na chodzenie takiego ludzika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi