Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Listopada 2016 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Hej, szukamy młodszego grafika / animatora do pixel artu do naszego nowego projektu. Praca na miejscu w Poznaniu. Więcej info tutaj: http://www.skillshot.pl/jobs/4959-junior-2...frozen-district Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Nooo ja jeszcze nie ukończyłem osiemnastki i bardzo chętnie się dołączę tylko że mieszkam w Zielonej górze Może być przez e-mail albo inny chat? :) Umiem obsługiwać photoshopa i chyba raczej umiem te wszystkie zasady jutro zrobię Fallen Angela do udowodnienia bo teraz nie mogę bo gadam na telefonie i nie mam przy sobie swojego kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Nooo ja jeszcze nie ukończyłem osiemnastki i bardzo chętnie się dołączę tylko że mieszkam w Zielonej górze Może być przez e-mail albo inny chat? :) Umiem obsługiwać photoshopa i chyba raczej umiem te wszystkie zasady jutro zrobię Fallen Angela do udowodnienia bo teraz nie mogę bo gadam na telefonie i nie mam przy sobie swojego kompa Profeska :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Myślę, ze ANtY tutaj zaoferował z czystej uprzejmości bo jesteśmy jak rodzina. Ale jakby któryś GMClanowicz stanął na wysokości zadania to byłoby całkiem fajnie. Taki rosnący rodzinny biznes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Nikas jazda czemu jeszcze nie współpracujecie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Bo ja robię swojego najthołxa. Mam na niego wydawcę i inwestora więc nie mam czasu na drugi projekt. Poza tym nie wiem czy dałbym radę bo kiepski ze mnie animator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Zrobiłem go trochę za dużego i nie wiem czy oni wogle się różnią, od razu daję w Pixel formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 ładne ale po co ten AA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Dycha że to od skalowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Małe poprawki: Antek tutaj w ogóle zagląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Hej, zaglądam. Niestety zatrudnianie nieletnich jest z tego co rozumiem nielegalne więc będziemy musieli kogoś innego poszukać. Ale kibicuję jak najbardziej, ćwicz ćwicz, masz jeszcze dużo czasu więc lepiej się skup na swoich projektach i będzie z ciebie za pare lat ######sty grafik :) Jak chcesz poćwiczyć to zrób sobie obrazek 32x32 albo 16x16 i wtedy dopiero w nim pixel po pixelu (na zoomie) sobie rysuj ludziki, wtedy najlepsze pixel-arty wychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penguin Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Jak chcesz poćwiczyć to zrób sobie obrazek 32x32 albo 16x16 i wtedy dopiero w nim pixel po pixelu (na zoomie) sobie rysuj ludziki, wtedy najlepsze pixel-arty wychodzą Dzięki za porady :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi