MetalowyNerd Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Witam serdecznie ;). Przedstawiam swoją pierwszą (jak dotychczas bezbłędną xd) grę na smartphony i tablety z systemem Android. Gra jest w pełni darmowa i nie posiada mikro płatności. Jest to bardzo prosty kosmiczny survival i shooter stylizowany na klimaty retro. Waga: 14MB Poziom trudności: wygląda przyjaźnie, ale spróbuj dotrzeć do niebieskiego gatunku Kosmicznych Meduz xd Mój rekord to 590 punktów, akurat podczas kręcenia traileru tyle mi się udało nabić xD. https://www.youtube.com/embed/0IyZrxJcnmQ [PRZEKIEROWANIE DO GOOGLE PLAY] ! prosiłbym o info, jak zamienić link do filmiku na filmik w poście ;) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 W drugiej grze zrozumiałem jak działa sterowanie. Po kilku próbach mój rekord wynosi 129 220. Przyjemnie się grało, grafika lepsza niż w moich grach :D 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalowyNerd Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 W drugiej grze zrozumiałem jak działa sterowanie. Po kilku próbach mój rekord wynosi 129. Przyjemnie się grało, grafika lepsza niż w moich grach :D 4/5 Dzięki za opinię ;). Możesz też napisać, dlaczego 4/5 xd. 219pkt, nieźle ;D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dzięki za opinię ;). Możesz też napisać, dlaczego 4/5 xd. Większości gier daję 4/5, gra musi być genialna i uzależniająca żeby dostać 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalowyNerd Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zaktualizowałem nieco tą gierkę. Teraz myślę, że i wygląda ciekawiej i jest ciekawsza ;). + w końcu dotarcie do ostatniej rasy niebieskich jest dużo prostsze ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi