Pasterz Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 No ja mam tylko jedną grę którą i tak nie skończyłem bo miałem format kompa (bo mojemu tacie nie podobało się to iż komputer za wolno chodzi więc sformatował komputer nic mi nie mówiąc. I jak tu nie kochać rodziców. ^_^ ) był John ale teraz właśnie powstaje już druga część tej gry (Teraz każdy zapis zapisuje na dyskietkę i chowam do mojej skrytki. Tak na wszelki wypadek :] ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Moją najlepszą grą (mam nadzieję) będzie Tivix Online, choć skończyłem dopiero połowę (chyba tą łatwiejszą :jezor: ). :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 A moją najlepszą grą będzie ta co teraz robie ale nie zdradę nazwy ani co to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 SoulJah i 'niejaki' Backdown.. Lucky daya nie robie puki co.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driv3r Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ukończona : Hard - Słabe że hoho, ale to moja jedyna ukończona :P W trakcie budowy : The Sims ONLINE : Podróba - A'la menu wyszło super, interfejs w paincie jak narazie, ale zmienie Nieukończona : Franek w piwnicy - chała, nie mówiłem o niej nikomu <_< ( i tak ją skasowałem :twisted: ) Pozdro, Driv3r :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi