blondi Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Cześć czy wiecie jak można zrobić by po naciśnięciu prawego kursora myszki szła animacja atakującej postaci.W istocie to nie jest takie łatwe na jakie się wydaje.Gra jest z widokiem z góry i chcę by po kliknięciu na przeciwniku ro biła zamach itp.Próbowałem już ze zmianami sprite'ów ale nie działa proszę o pomoc. :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Daj zmiane Sprite'a na inna animacje w zdarzeniu Right pressed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 sprite_index = obrazek_cios :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 ooo!!tez nie wiedzialem jak to zrobic. dziex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 acha jak na razie działa.Mam jeszce mały problem.Nie ma mam wersji zarejerstrowanej i często wychodzą mi różne błędy z tym związane.Chciałbym zrobić jak się da.Efekt jak w grze Borka "Hidden sword" że kiedy naciśniesię myszkątam gdziema iść to lekko się że tak powiem "wozi".Czy da się zrobić takiecośw wersji niezarejerstrowanej?Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Nie bardzo rozumiem. Co masz na mysli mowiac wozi? Ze ma animacje ruchu z wymachujacymi ramionami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi