exp Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Opis: W grze musimy bombardować czarnuchów, ale uważać, żeby nie zranić ludzi. Im dalej zajdziemy, tym mocniejsze jednostki są wysyłane przeciw namDownload: zippyRozmiar pliku: 2,3 megaAutorzy:Programowanie: jaFabuła: jaGrafika: jaMuzyka: Scott Weller chwalcie sie rekordami czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Tyle dobrych, niedocenionych stereotypow ktorymi mozna byc rasistowkim, a pojechales po najlatwiejszym - po czarnych. Ale chrzanić to! Jest dobre. Jak zwykle gra się przyjemnie, a do tego dosyć wciągające(uwaga bo od teraz beda nazywac rasistami kazdego komu sie podoba ta gra) Szkoda tylko ze niewykorzystany potencjał na jechanie po żydach i cyganach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 ale żydzi i cyganie to nie rasy, więc gra nie byłaby rasistowska wiem, że murzyni oklepani, ale to raczej najbardziej "nośny" temat w sferze rasizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 bombardować czarnuchów, ale uważać, żeby nie zranić ludzi. troche sie zesrałem z tego xd a kurde gierka bardzo dobra, tylko rozbudować by trzeba chyba druga najlepsza po spartanie na gmc gj, serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Omg, ja jestem ciemniejszej karnacji, to obraza moich uczuć, zgłaszam to do prokuratury. Normalnie, wszystkie Twoje inwazje (no ok, oprócz trzeciej) kocham. Brakowało tylko, żeby czarni szybciej biegali ;d I smuteczek, że się nie da rozwalać tych statków. PS. wbiłem 5050 punkciorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi