exp Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 wrzucam tu żeby się nie zmarnowało Tytuł: Icarus 2067 Gatunek: TDS Opis: cyberpunk, świat zniszczony po wojnie, korporacje, ulepszani cybernetycznie ludzie widzieliście to w deus ex wcielamy się w cyborga stworzonego przez organizację OPF i w naszej pierwszej (i jedynej) misji mamy załatwić przywódcę gangu Dragons, który nazywa się kreatywnie Golden Dragon gra jest strzelanką, na początku mamy do wyboru trzy bronie ale tylko jedna całkowicie zaimplementowana: - pistolet - wybierzcie na początku, bo gra jest przygotowana z myślą o nim i jest jedyną w stu procentach gotową - strzelba - niedokończona - miotacz ognia - też niedokończona i można nią zabić tylko cywili Sterowanie: WSAD - chodzenie lewy myszek - strzelanie prawy myszek - celowanie R - przeładowanie (przeładowuje automatycznie jak nie ma już nic w magazynku) Q - wyciągnięcie/chowanie broni (jak już wyciągniecie to nie chowajcie, bo się buguje) F - przewijanie dialogów esc - pauza na planszy można znaleźć parę znajdziek Download: klik klik Rozmiar pliku: 9,12MB Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: ja Grafika: ja Muzyka: ja[/size] e: zdrowych wesołych e2: grajcie w nocy bo #klimat #atmosfera #cośtam e3: wiem że jestem świetnym aktorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberZoGA (ZombiesWillBack) Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 cyberpunk, świat zniszczony po wojnie, korporacje, ulepszani cybernetycznie ludzie blablablabl widzieliście to w deus ex Coś czuję że to będzie za*****ta gierka, zaraz się przekonam ,już ściągam :D EDIT: I się nie myliłem, fajna gierka (może dlatego że uwielbiam Cyberpunk ;) ) , przyjemnie mi się grało :D EDIT2: e2: grajcie w nocy bo #klimat #atmosfera #cośtam jak znajdę czas, bo mam zajęty #manhunt 2 >:) EDIT3: Btw. coś zamierzasz jeszcze z tą grą zrobić , tzn dodać,odjąć,zmienić etc :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Btw. coś zamierzasz jeszcze z tą grą zrobić , tzn dodać,odjąć,zmienić etc :? na 99% już tego nie ruszę dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Szkoda w sumie, bo ładnie postać strzela z tego shotguna ;d Nie wiem co napisać .-. Najbardziej mi się spodobała ta muzyczka, bo jakoś można jej słuchać na okrągło i nie zaczyna denerwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 animacje do strzelby zrobiłem w 12 sekund, żeby tylko ją wsadzić na szybko do gry :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Żółtki są niewrażliwe na ogień ;_; Ogólnie gra świetna, ale Q się buguje, animacja cały czas jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Q - wyciągnięcie/chowanie broni (jak już wyciągniecie to nie chowajcie, bo się buguje, na szczęście nie ma takiej potrzeby) miotacz ognia - też niedokończona i można nią zabić tylko cywili ehh pokolenie nieczytające ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Bugu nie przeczytałem, a co do żółtków, to moje zażalenie było, po co mi broń, którą walczyć nie mogę? ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Najpierw zaznaczę, że bardzo na plus mnie zaskoczyłeś, fajnie się strzela, fajna muzyczka, fajnie ogólnie ale: 1. voice-over jest mega słaby (lepszy byłby już jakiś generic sound pojawiającego się tekstu jak w starych gierkach było, jeśli nie da się lepszego nagrać) 2. WINDOWED TRYB DOMYŚLNIE!!! nic mnie bardziej nie wkurwia niż mała gierka odpalająca się w fullscreenie rozjebując mi rozdzielczość, mrugając na czarno ekranem, zabierając focus myszki, itp. przynajmniej w tych testowych wersjach dawaj na windowed 3. próbowałem zmienić broń (nie ogarniając) i po kilku kliknięciach przypadkowych w Q postać mi się zawiesiła na animacji zmieniania broni i tak cały czas, co prawda strzelać mogłem, ale chodziła powoli (jak przy celowaniu) i nie mogłem reloadować edit: o, widzę, że już każdy to pisał, no nic fajnie się zapowiada, ciśnij dalej i updatuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 WINDOWED TRYB DOMYŚLNIE!!! nic mnie bardziej nie wkurwia niż mała gierka odpalająca się w fullscreenie rozjebując mi rozdzielczość, mrugając na czarno ekranem, zabierając focus myszki, itp. to dlatego, że zmienia tryb kolorów na szesnastke, sorry zapomniałem o tym :D życie nauczyło mnie, że nie potrafie kończyć dużych projektów, a mimo to wciąż próbuję jak głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberZoGA (ZombiesWillBack) Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 życie nauczyło mnie, że nie potrafie kończyć dużych projektów, a mimo to wciąż próbuję jak głupi Próbuj do skutku. Ty po prostu jesteś leniwy i ci się nie chce a jak byś zapiął dupę to może coś by z tej gierki było :D :D Skończ ją ! To jest rozkaz :hitler: !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi