kriso99 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Miałem bardzo mało czasu(no kto by pomyślał....) zrobiłem tylko zarys pomysłu. postac moze sie teleportowac w wybrane miejsce na mapie jezeli tylko to miejsce jest w zasięgu wzroku Just magic.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ale i tak całkiem fajnie się grało do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Trzymaj enter i próbuj grać dalej. Mi udało się przejść jeszcze 2 levele na "Ignore". Ogółem gra byłaby w porządku gdyby nie to oraz błędy w kolizjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Plusik za postać, jeśli Ty ją robiłeś. A tak to, pomysł fajny, fajnie mi się lewitowało, cały czas rzucając ten teleport, ale ten błąd nie fajny. Nie mam pojęcia, jak to testowałeś ;v Postać czasem zakleszczała się w podłodze, ale to tam mały problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi