Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Tytuł: Zagadkowe wiadomości Gatunek: skradanka Opis: nasza żona myje akurat naczynia, my jesteśmy paranoikiem, jej laptop co chwilę dźwięczy notyfikacją nowej fejsowej wiadomości, postanawiamy nakryć ją na gorącym uczynku zdrady sterowanie strzałkami około godzina pracy, bo pełno roboty w weekend dopiero przed chwilką czasu trochę miałem Download: http://www23.zippyshare.com/v/PTpbL16q/file.html https://gmclan.org/up4495_4_Zagadkowe_wiadomo_ci_v1_1.html Rozmiar pliku: 3,5 MB Autorzy: Programowanie: Antek Fabuła: rzycie Grafika: Antek ponownie Muzyka: Mission Impossible theme, dźwięk notyfikacji fejsowej Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Prawdziwa kobieta, oczy z tyłu głowy ma :D Tak szczerze w grze nie ma nic ciekawego, ale trudno zrobić coś w godzinę z nie łatwym tematem. A tajemnicą jest fakt, że nie wiesz, czy Cię zdradza? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutikku Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ładne grafiki i fajne animacje. I na tym skończmy ;d Tzn. nie urzekło mnie, ale nadal w godzinkę robisz lepsze gry, niż ja w miesiąc, także no. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Pomysł naprawdę ciekawy, śmiechłem mocno. Animacja męża która nic nie kombinuje najlepsza. xD Spodziewałem się jednak końcówki z hukiem, tutaj się już trochę zawiodłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 "Take a peek" nie "peak". I trochę dziwne, że żona nie ogląda się w drugą stronę, kiedy jesteś po lewej... Ale za grafikę plus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi