bilek993 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Tytuł: System.Stealth(); Gatunek: Akcja Opis: System.Stealth(); jest wymagającą grą akcji na urządzenia z systemem android. Musisz przechodzić od zasłony do zasłony niezauważony. System.Stealth(); miesza wiele styli i robi to w nowatorski sposób. Obserwuj przeciwników oraz ich ruchy. Przyda ci się to by ich przechytrzyć. Zagraj i sam zdecyduj, czy jesteś lepszy od AI. Download: Rozmiar pliku: 21 MB Autorzy: Jakub Biliński - Całość Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilek993 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 90 wyświetleń i 0 odpowiedzi. Jak widzę sam muszę poruszyć ten temat. A więc dobrze, nie ma problemu. Moja gra została wyróżniona przez XDA i znajdowała się na ich stronie głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Marca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 no po screenach gra wygląda wspaniale, chciałbym się wypowiedzieć, ale dopiero za miesiąc będę miał telefon, który pociągnie cokolwiek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilek993 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Dzięki, mam nadzieje, że do tego czasu nie zapomnisz o mojej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi